Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.
RubrikeZanimivostiBoeing 747 kot restavracija

Boeing 747 kot restavracija

MORDA VAS ZANIMA

Recikliranje je vedno bolj popularno, pa ni rečeno, da lahko recikliramo le manjše stvari kot so plastenke, steklo, pohištvo, …

- Oglas -

Vedno več se ‘reciklira’ tudi starejše objekte in po novem tudi letala! Boring 747 je bilo prvo večje letalo za komercialno uporabo. V Severni Koreji pa so našli odsluženemu  Jumbo Jet-u novo delo – spremenili so ga v restavracijo!


Res je, da izgleda takšna restavracija sredi mesta malce nenavadna, saj prekrivajo krila letala okoliške hiše in stanovanja. Vendar pa je to še najmanjši problem. Letalo je namreč že drugič ostalo brez ‘službe’, saj so restavracijo do danes že izselili iz letala. Letalo pa še vedno sameva nas mestom, kjer počasi propada.

Seveda bi se spodobilo, da bi letalo odstranili in ga dejansko končno reciklirali tako, da bi komu dejansko koristilo. Vendar pa temu ni tako.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×