RubrikeZanimivostiAnton Komat: Rojeva se vseevropski upor, najbolj zločinskim voditeljem grozi zlom sistema

Anton Komat: Rojeva se vseevropski upor, najbolj zločinskim voditeljem grozi zlom sistema

MORDA VAS ZANIMA

Sedla sva skupaj, da bi predstavila skupnostne vrtove (community gardens) vrtičkarjev, ki so nastali med zaprtjem javnega življenja zaradi covida-19 v Domžalah. Pa nama je pogovor kot duh iz steklenice pobegnil v kritični diskurz o svetu, v katerem živimo: o izprijeni manipulaciji globalnega imperializma, z neusmiljeno zlorabo digitalizacije in pohodom avtomatizacije, ki jo napoveduje t. i. četrta industrijska revolucija pod taktirko globalne elite milijarderjev s Klausom Schwabom, izvršnim predsednikom Svetovnega gospodarskega foruma, na čelu. Upor ali umik, se je neodvisni okolijski aktivist in razumnik Anton Komat preroško spraševal že leta 2017 v svoji knjigi Zemlja, voda, seme. V eseju Posvetilo duhovni aristokraciji, vizionarski refleksiji zajame univerzalno sporočilo vsem tistim, ki verjamemo v svet simbioze z naravo ter bratstvo in sestrstvo med ljudmi po meri Človečnosti.

- Oglas -

Pregled dogodkov po svetu, ki jih poleti 2022 beležijo mediji, napoveduje, da človeštvo prehaja v mračno obdobje vojn, novih pandemij, pomanjkanja hrane, energetske in podnebne krize.

Že izkušnja korona histerije, ki nam jo lahko vsak hip ponovijo, nas je naučila, da gre za orkestriran, dirigiran proces od zunaj, kajti vse aktivnosti, nasveti, ukrepi ipd. v zvezi z virusom so v vseh evropskih državah potekali sinhronizirano, vodeno iz enega centra. Ta proces smo poimenovali plandemija. Ko je po dveh letih vedno več ljudi to prevaro spregledalo, je bila potrebna nova tema za ustrahovanje: nenehno zaostrovanje razmer, vojna v Ukrajini, vzporedno še grožnji energetske in prehranske krize pa še podnebne spremembe. Če torej pogledamo v paketu, imamo na Zahodu v akciji štiri jezdece Apokalipse, ki jih je čudovito upodobil Albrecht Dürer v svojem bakrorezu. Bolezen (Kuga), Lakota, Vojna in Smrt so v diru, ki melje vse pod seboj. Vendar ne glede na vse ostajam optimist. Čeprav je globalni eliti milijarderjev uspelo v prvem letu plandemije izdatno preplašiti ljudi, je danes odziv nanjo precej drugačen. Deluje pravilo tretjin: tretjina javnosti ostaja zmanipulirana (hipnotizirana), tretjina ne ve točno, za kaj gre, tretjina pa je že prebujena, osvobojena prevare, zato mislim, da bo kmalu prišlo do končnega obrata, do množičnega upora Evropejcev proti globalistom …

Celoten pogovor najdete v reviji Bodi eko, september 2022.

Bodi eko september 2022

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×