Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
Ekologija & okoljeAntarktika dobila svoje vodno smetišče

Antarktika dobila svoje vodno smetišče

MORDA VAS ZANIMA

Nova ogromna koncentracija smeti v morju je bila nedavno odkrita na stičiščih tokov blizu Antarktike.

- Oglas -

O velikem vodnem smetišču v Pacifiku smo že pisali, na žalost pa to ni edino takšno smetišče, saj so odkrili že več podobnih smetišč, tudi v Atlantskem oceanu ter drugod po svetu. Sedaj pa so odkrili novo vodno smetišče še pri Antarktiki.

Opazovanje morja, ki so ga izvedli britanski znanstveniki že poleti leta 2007 – 2008 so odkrili manjše količine plastenk, ki so plavale na površini morja na območju Davis, Durmont D’Urville in Amundsen Seas. Na srečo so nadaljne raziskave po morskem dnu pokazale, da je to območje čisto. Vendar pa sedaj niso o tem več tako prepričani, saj menijo, da se bo to smetišče počasi začelo večati.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×