0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeAmeričani ne znajo varčevati z energijo

Američani ne znajo varčevati z energijo

MORDA VAS ZANIMA

Nova ameriška raziskava kaže, da so Američani mnenja, da lahko varčujejo z energijo z relativno neuporabnimi metodami.
Raziskava je bila izvedena v 34 ameriških državah, rezultat te raziskave pa je pokazal, da imajo Američani dokaj omejeno razumevanje glede tega kaj lahko storijo za ekologijo.

- Oglas -

Ko ljudje pomislijo na okoljevarstvo in njihovo povezavo s tem, dejansko pomislijo na to, kaj je najlažje in najcenejše storiti. Tudi po več letnih raziskavah znanstveniki, vlada, industrija in okoljevarstvene skupine, še vedno niso uspeli vzpostaviti primernega komunikacijskega toka med njimi in ostalim prebivalstvom, zato je najlažje predlagati, da naj ljudje reciklirajo in ugašajo luči.

Po raziskavi sodeč je kar 20% ljudi izjavilo, da je ugašanje luči najboljši pristop k okoljevarstvenemu problemu. Zelo majhen del pa je izjavil, da bi nakup okolju prijaznega avtomobila in gospodinjskih pripomočkov pripomogel k čistejši prihodnosti.

Vsekakor je bolje delati manjše korake, kot pa sploh nobenih korakov. Vendar pa se je potrebno kdaj tudi kaj žrtvovati in stisniti zobe, da bi pomagali okolju. Pa čeprav to pomeni večkrat iti v trgovino s kolesom ali pa peš. Na koncu je seštevek vsekakor bolj optimističen, kot pa če ne bi naredili nič.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×