Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
ŽivaliTjulni s skrivnostnimi poškodbami

Tjulni s skrivnostnimi poškodbami

MORDA VAS ZANIMA

Več ducatov mrtvih tjulnov s čudnimi poškodbami je pred kratkim naplavilo na obalo severnega Norfolka.

- Oglas -

Mrtvi sesalci, ki jih je naplavilo na obalo Norfolka so imeli podobne rane, za katere strokovnjaki menijo, da jih je povzročilo rezilo. Bizarne spiralne rane na tjulnih tako nakazujejo, da so morale biti te živali v stiku z nekakšnim ostrim rezilom. Policija in društva za zaščito živali so zgrožena nad tem dogodkom. Za enkrat pa so lahko ugotovili le, da takšnega dejanja niso povzročile druge večje živali, ki se prehranjujejo s tjulni.

Inšpektor policije v Norfolku, Mike Brown je za javnost povedal, da so tjulni utrpeli grozne poškodbe, vendar pa trenutno ne vedo kaj bi jih lahko povzročilo. Vsekakor to ni naraven pojav, zato prosijo javnost, da če imajo kakršne koli informacije, bodo le-teh veseli.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×