Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaApplovo pametno kolo

Applovo pametno kolo

MORDA VAS ZANIMA

Apple nas že nekaj časa navdušuje z zanimivimi patenti, tokrat pa so predstavili pametno kolo.

- Oglas -

Zaenkrat omenjeno kolo še nima uradnega imena (verjetno bi iPedal nadaljevalo dosedanjo tradicijo črke P), uporabniku pa bo ponujalo ali sinhronizacijo iPhona ali iPod Touch-a z kolesom, kolo pa bo nudilo tudi obilico koristnih informacij kot je nadzorovanje ali deljenje vaše kolesarske poti z drugimi, videli pa boste lahko tudi različne statistike, katere boste prav tako lahko delili z ostalimi kolesarji.

Glede na patent bo kolo imelo senzorje, ki bodo komunicirali z ostalimi ‘iNapravami’, tako da boste lahko nadzorovali in merili hitrost, razdaljo, čas, višino, vzpon, padec, srčni utrip, moč, hitrost vetra, izračun poti, …

Tistim, ki so seznanjeni z Nike + iPod napravo se verjetno to ne zdi nič novega, razen nekaj novih dodatnih informacij, katerih pa bodo verjetno zagrizeni kolesarji precej veseli. Modra pa bodo prav te karakteristike navdušile tudi bodoče kolesarje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×