Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.
Ekologija & okoljeKorale umirajo zaradi dviga temperatur

Korale umirajo zaradi dviga temperatur

MORDA VAS ZANIMA

Korale, ki so preživele tsunami leta 2004 sedaj umirajo z neverjetno hitrostjo zaradi dramatičnega dviga temperatur v severnozahodnem morju Indonezije.
Temperature so se v tem predelu ocenov dvignile za kar 7*C. Ekipa znanstvenikov pa je na tem predelu odkrila tudi veliko razbarvanost, ki se zgodi takrat, ko alge, ki živijo v sožitju s koralami odmrejo. Tako je na ta način umrlo že kar 80 % omenjenih koral kar je ogromna številka.

- Oglas -

Znanstveniki so glavnega krivca za to našli pri dvigu morske temperature, za katero pa je seveda krivo globalno segrevanje.

Seveda je zaradi takšnega nenadnega odmiranja koral ogrožena celotna biološka raznovrstnost tega predela, od katere pa so odvisni tudi prebivalci te regije.

Takšni in podobni dogodki so sedaj že skoraj prešli v dnevno rutino, saj je vse več krhkih ekosistemov ogroženih zaradi človeške ignorance. Problem pa je v tem, da so ti kraji za enkrat relativno oddaljeni od širše javnosti, zato se ne zavedamo kakšno je dejansko stanje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×