Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.
RubrikeZanimivostiAlicia Silverstone v akciji 'Posvojite purana'

Alicia Silverstone v akciji ‘Posvojite purana’

MORDA VAS ZANIMA

Alicia SilverstoneAlicia Silverstone, veganka in borka za pravice živali promovira akcijo ‘Posvojite purana’, katere cilj je, da bi ljudje za praznike purane posvojili, namesto da se znajdejo na njihovih krožnikih.

- Oglas -

Letos se v akcijo vrača tudi Ellen DeGeneres, ki bo preko različnih kanalov povezovala in pozivala ljudi k skupnemu cilju. Purane, za katere Ellen pravi, da so purani prav prisrčna bitja, lahko ljudje posvojijo v obliki donacije 30$ za enega purana, tisti z malo globjim žepom pa lahko ‘posvojijo’ kar celo jato puranov.

Tiste, ki pa si posvojitve ne morejo privoščite pa pozivata, da naj pomagajo razširjati novice po njihovih najboljših močeh preko pisem, e-pošte, družabnih omrežij … Veganka Alicia Silverstone tudi spodbuja ljudi, da naj si pogosteje privoščijo veganski obrok, med prazniki pa svoje prijatelje presenetijo z vegansko božično večerjo.

Foto: PR Photos

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×