RubrikeZanimivostiAjda Smrekar: »Ne primerjam se več z drugimi«

Ajda Smrekar: »Ne primerjam se več z drugimi«

MORDA VAS ZANIMA

Priljubljena igralka Ajda Smrekar, ki jo trenutno občudujemo v seriji »Ena žlahtna štorija« na kanalu Planet TV, ima trenutno v teku toliko projektov, da sva se komaj ujeli za tisto urico in poklepetali ter spili limonado, njeno priljubljeno pijačo. Diplomirana komunikologinja in igralka hkrati je nadvse prizemljena in prijazna punca, ki je razkrila skrivnosti ohranjanja ravni energije ob obilici dela, na koncu pa vendarle priznala, da bi, če bi zadela tiste milijone iz reklame za loterijo, kjer jo je spoznala vesoljna Slovenija, spala ves dan.

- Oglas -

Ajda Smrekar

Kot ste že omenili, ste zelo zaposleni. S katerimi projekti se trenutno ukvarjate?
V Mestnem gledališču Ljubljanskem, kjer sem zaposlena, smo prejšnji mesec premierno uprizorili z Grumovo nagrado nagrajeno besedilo Simone Semenič »Sedem kuharic, štirje soldati in tri Sofije«, brezčasno družbeno angažirano besedilo, kjer se nam razpira vsa beda človekove nravi. Zdaj pa pripravljamo predstavo »Vrtiljak« Arthurja Schnitzlerja, v režiji Marka Čeha, ki bo doživela premiero 19. novembra. Deset žgečljivih, ljubezenskih prizorov, ki prehajajo drug v drugega in nam razgrinjajo najrazličnejše medčloveške odnose dunajske družbe na prelomu devetnajstega stoletja. Naslednji vikend gostujemo v Brnu z muzikalom »Lizistrata«, prav tako pa smo po slabem letu obudili predstavo »Sedem let skomin« na mali sceni zaradi velikega povpraševanja. V gledališču je torej pestro, pred seboj pa imam še dober mesec snemanj nadaljevanke »Ena žlahtna štorija«, ki traja že od konca julija …

Intervju si lahko preberete v tiskani izdaji revije Bodi eko >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×