Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Dom & energijaZa kaj vse lahko uporabimo zobno pasto?

Za kaj vse lahko uporabimo zobno pasto?

MORDA VAS ZANIMA

Zobno pasto so uporabljali že stari Egipčani, in sicer iz pripravka volovskih parkljev, jajčnih lupin, lehnjaka, mete in vode. Kasneje, šele leta 1850 je Washington Sheffield razvil recept, ki ga priznavamo kot zobno pasto. Zobna pasta je lahko večnamenska in je ne uporabljamo samo pri čiščenju zob. Preberite, za kaj vse jo lahko še uporabimo.

- Oglas -

Zobna pasta

Očistite likalnik

Rahlo grudasta sestava zobne paste je idealna za odstranjevanje zasušenih madežev in lepljivih ostankov, tako na likalni deski, kot tudi likalniku. Zobno pasto nanesemo na hladen likalnik, zdrgnemo in speremo z vodo.

Posvetlite bel podplat čevljev

Se tudi vam dogaja, da beli podplati vaših novih čevljev niso več tako beli? Čevelj umijte, nato nanesite zobno pasto in zdrgnite ter sperite. Podplati se bodo bleščali, kot na dan, ko ste jih kupili.

Odstranite praske iz čevljev

Če imajo vaši usnjeni čevlji praske, nanesite malo paste na opraskano mesto in jo vtrite z mehko krpo ter obrišite z vlažno krpo. Usnje bo kot novo.

Odstranite šminko in črnilo iz tkanine

- Oglas -

Če si del oblačila umažete s šminko ali črnilom, madež namažite z zobno pasto ter drgnite skupaj. Če se je vsaj del madeža že izbrisal, postopek ponavljajte, dokler madež čisto ne izgine.

Preberite si tudi, kako si lahko sami izdelate zobno pasto.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×