0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivosti6 znakov, da resnično ljubite svoje telo

6 znakov, da resnično ljubite svoje telo

MORDA VAS ZANIMA

Vsakdo bi se moral zavedati pomena svojega telesa. Glede njegove notranjosti in zunanjosti bi morali gojiti pozitivna čustva. Vse preveč je namreč posameznikov, ki s svojim telesom niso zadovoljni in tako (na žalost) nemalokrat zabredejo celo v bolezenska stanja. Kako veste, da ste zadovoljni z vašim telesom? V nadaljevanju vam ponujamo 6 razpoznavnih znakov le tega.

- Oglas -

ljubite telo

1. Svoje telo »poslušate«

Ko vam telo pošlje signal, da ste lačni ga upoštevate. Ravno tako, ko vam poda sporočilo, da ste siti. Tako preprosto je. Bolj, ko poslušate vaše telo in ga upoštevate bolj vam bo tudi telo samo vračalo to prejeto ljubezen.

2. Niste ves čas na enem in istem mestu

Se spomnite tistih dolgih ur sedenja v pisarni? No, če ste telesu med tem časom privoščili vsaj pol ure gibanja oziroma premika pozicije, je to že znak, da se svojega telesa zavedate, ter, da mu želite vse dobro.

- Oglas -

3. Ne ženete se onkraj meja zmogljivosti

Veliko razumevanje vašega telesa izkazujete tudi s tem, ko poznate vaše oziroma njegove meje. Telesne linije vam tako denimo ne bodo prinesle ure mučenja v telovadnici, ko se vam to ne ljubi početi marveč takrat, ko boste začutili željo telesa po premikanju in razgibavanju.

4. Ne tehtate se neprestano

Lepota in samozavest nista odvisni zgolj od številke, ki jo pokaže tehtnica. Resnično ljubezen telesu izkazujemo takrat, ko ga sprejmemo takšnega kakršnega je. Pomembno je ravnovesje med fizičnim ter psihičnim počutjem.

5. Ne primerjate se z drugimi

Primerjanje našega telesa s telesi drugih ni preveč vzpodbudno. Vaše telo imate radi takrat, ko ga sprejmete v vsej njegovi lepoti.

6. Ko se pogledate v ogledalo se nasmehnete

Namesto, da bi začeli ocenjevati svojo postavo, ipd. se osredotočite na svoj nasmeh. S tem svojemu telesu sporočate, da ste z njim zadovoljni ter, da ga sprejemate.

Preberite si tudi, kako lahko izboljšate svojo samozavest.

.

NAJNOVEJŠE