fbpx
DomovZdravje & prehrana3-dnevni razstrupljevalni načrt

3-dnevni razstrupljevalni načrt

3. dan razstrupljanja

Joga - položaj trupla
Jogijski položaj trupla za sprostitev.

- Oglas -

Zjutraj si pripravite vse, kar ste si že prejšnji dve jutri. Tokat se postavite v jogijski položaj, imenovan sedeči pregib naprej. Usedite se s prekrižanimi nogami, hrbet naj bo raven. Počasi se nagibajte naprej in medtem pomikajte vrat, ramena in hrbtenico v udoben, zaokrožen položaj. Ostanite nagnjeni in naredite 5 do 10 rahlih vdihov. Zravnajte se, zamenjajte prekrižani nogi in ponovite.

Popoldne si pripravite vse, kar ste si že prejšnja dva popoldneva. Ta dan namenite lepoti. Preglejte kozmetične izdelke, ki jih uporabljate. Zavedajte se, da sestavine kreme, ki jo nanašate na kožo, končajo v krvnem obtoku. Kozmetiko, ki vsebuje škodljive snovi, zamenjajte z bolj zdravo in organsko.

Zvečer si privoščite vse, kar ste si že prejšnja dva večera. Postavite se v jogijski položaj trupla.

- Oglas -

Po tem, ko boste sledili zdravemu razstrupljevalnemu načrtu, kot je ta, bodo rezultati kmalu vidni na vašem zdravju in počutju. Ne pozabite pa, da bo vsak razstrupljevalni plan uspešen le, če boste dnevno spili tudi dovolj vode, poskrbeli za vnos vitaminov in si vzeli dovolj časa za spanje.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×