fbpx
Domov Zdravje & prehrana 3-dnevni razstrupljevalni načrt

3-dnevni razstrupljevalni načrt

1. dan razstrupljanja

pegasti badelj
Pegasti badelj razstruplja naša jetra.

- Oglas -

Zjutraj popijte 2 dl razstrupljevalne mešanice in brusničnega eliksirja. Zaužijte 1 jedilno žlico organskega lanenega olja ali 1 jedilno žlico ribjega olja iz jeter polenovke. Spijte 50 kapljic šisandrine tinkture. Nadaljujte z jogo – postavite se v položaj kobre: lezite na hrbet, iztegnite in razširite noge. Dlani postavite ob prsni koš. Ko pritisnete dlani ob tla, vdihnite in dvignite prsa. Boki naj skupaj s sramno kostjo pritiskajo ob tla. V takem položaju naredite 3 do 5 rahlih vdihov in se ulezite nazaj na tla. Ponovite 3-krat.

Popoldne zaužijte sirotkine beljakovine (2 paketka ali merico, odvisno od pakiranja). Popijte dve čajni žlički izvlečka pegastega badlja, ki čisti jetra. Nadaljujte s skodelico regratovega čaja. Dan lahko izkoristite za čiščenje svojega bivališča ali okolice.

Zvečer popijte 2 dl brusničnega eliksirja. Zaužijte 1 jedilno žlico organskega lanenega olja in 50 kapljic šisandrine tinkture. Pred spanjem pojdite v jogijski položaj trupla: zatemnite prostor in se ulezite na tla. Lezite na hrbet, roke in noge imejte raztegnjene in sproščene. Predstavljajte si stvari, ki vas ponesejo v stanje sreče in sprostitve. Zamišljajte si svojo najljubšo barvo in naj vas misli odnesejo nekam, kjer je lepo. Ko se popolnoma sprostite, poskusite dobiti občutek topljenja, pogrezanja. Začutili boste blago evforijo in na koncu dobili občutek lebdenja telesa. Tako se sproščajte 20 minut.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×