fbpx
Domov Zdravje & prehrana 3-dnevni razstrupljevalni načrt

3-dnevni razstrupljevalni načrt

2. dan razstrupljanja

Ekološka hrana
Kupujte lokalno ekološko pridelano hrano.

- Oglas -

Zjutraj zaužijte vse, kar ste zaužili prvo jutro. Nadaljujte z jogo. Tokrat se postavite v položaj ležečega vijaka: ulezite se na hrbet, roke naj bodo na široko iztegnjene na tleh, v liniji z rameni. Kolena povlecite k prsim. Počasi pustite, da obe koleni padejo na levo stran. Vrat in pogled obrnite v desno. V takem položaju dihajte nekaj trenutkov. Kolena povlecite nazaj k prsim in vse skupaj ponovite v obratni smeri.

Popoldne zaužijte vse, kar ste že prvi popoldan. Danes se osredotočite na ekološko hrano. Spremenite svoje navade tako, da z organskimi nadomestite vsaj nekaj najbolj pogostih prehranskih izdelkov, ki jih kupujete (npr. mleko, jajca) ali tiste, ki zelo verjetno vsebujejo pesticide (v sam vrh se uvrščajo breskve, jagode, jabolka, špinača, nektarine, zelena, hruške, češnje, krompir in paprika).

Zvečer popijte vse, kar ste popili že prvi večer. Dan zaključite z jogijskim položajem trupla.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×