Zdravje & prehrana3-dnevni razstrupljevalni načrt

3-dnevni razstrupljevalni načrt

MORDA VAS ZANIMA

Predstavljamo vam 3-dnevni načrt, ki ga lahko uporabite kadar koli, ko želite povečati svojo vitalnost, okrepiti imunski sistem ali v vsakdanjo rutino vpeljati zdrave navade. Načrtu seveda ni treba slediti stoodstotno: iz njega vzemite tisto, za kar menite, da vaše telo najbolj potrebuje.

Za začetek

- Oglas -

Preden začnete čistiti svoje telo, premislite o svojem okolju in navadah. Da bi bilo razstrupljanje telesa uspešno, morate kar se da odpraviti tudi strupe, ki v telo prihajajo odzunaj. To so npr.: nesnaga v bivalnem prostoru, umetna barvila, ki v telo vstopajo z uporabo določenih kozmetičnih sredstev, ter aditivi, konzervansi in ostale škodljive snovi, ki jih v telo vnašamo z uživanjem nezdrave, predpripravljene hrane.

razstrupljanje

Priprava dveh razstrupljevalnih napitkov

Skozi tri dni razstrupljanja boste uživali dva napitka.

Za pripravo razstrupljevalne mešanice zmešajte 2 dl filtrirane vode, 2 jedilni žlici limoninega soka, 1 jedilno žlico javorjevega sirupa in ščepec kajenskega popra. Razstrupljevalno mešanico popijte takoj, ko jo pripravite.

- Oglas -

V času razstrupljanja si boste pripravljali tudi brusnični eliksir. Potrebujete 2 dl vode, 0,2 dl nesladkanega brusničnega soka, 2 čajni žlički mešanice superživil, ki vsebuje klorofil in antioksidante (npr. zmes prahu kamuta in vodne kreše). Tudi brusnični eliksir popijte takoj, ko ga pripravite.

Kliknite na številke spodaj za načrt za posamezni dan:

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×