Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehrana3-dnevni razstrupljevalni načrt

3-dnevni razstrupljevalni načrt

MORDA VAS ZANIMA

Predstavljamo vam 3-dnevni načrt, ki ga lahko uporabite kadar koli, ko želite povečati svojo vitalnost, okrepiti imunski sistem ali v vsakdanjo rutino vpeljati zdrave navade. Načrtu seveda ni treba slediti stoodstotno: iz njega vzemite tisto, za kar menite, da vaše telo najbolj potrebuje.

Za začetek

- Oglas -

Preden začnete čistiti svoje telo, premislite o svojem okolju in navadah. Da bi bilo razstrupljanje telesa uspešno, morate kar se da odpraviti tudi strupe, ki v telo prihajajo odzunaj. To so npr.: nesnaga v bivalnem prostoru, umetna barvila, ki v telo vstopajo z uporabo določenih kozmetičnih sredstev, ter aditivi, konzervansi in ostale škodljive snovi, ki jih v telo vnašamo z uživanjem nezdrave, predpripravljene hrane.

razstrupljanje

Priprava dveh razstrupljevalnih napitkov

Skozi tri dni razstrupljanja boste uživali dva napitka.

Za pripravo razstrupljevalne mešanice zmešajte 2 dl filtrirane vode, 2 jedilni žlici limoninega soka, 1 jedilno žlico javorjevega sirupa in ščepec kajenskega popra. Razstrupljevalno mešanico popijte takoj, ko jo pripravite.

- Oglas -

V času razstrupljanja si boste pripravljali tudi brusnični eliksir. Potrebujete 2 dl vode, 0,2 dl nesladkanega brusničnega soka, 2 čajni žlički mešanice superživil, ki vsebuje klorofil in antioksidante (npr. zmes prahu kamuta in vodne kreše). Tudi brusnični eliksir popijte takoj, ko ga pripravite.

Kliknite na številke spodaj za načrt za posamezni dan:

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×