Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Zdravje & prehranaZmenek malo drugače

Zmenek malo drugače

MORDA VAS ZANIMA

Če hodite na zmenke, ali pa ste že v razmerju, potem veste, da se lahko večerje in sedenje na kavču počasi začnejo kazati na vašem pasu. In glede na to, da prihajajo prazniki z največ kulinaričnimi dobrotami, je dobro, da glede tega nekaj storite.

- Oglas -


Zato poskrbite, da ostaneta oba s partnerjem v dobri formi in si privoščite nekoliko drugačen zmenek ali skupno dejavnost.

Kolesarjenje in ogledi

Če nimate kolesa, potem ga najemite in si oglejte mesto. Kolesarite ob vodi, mostu, skozi manjše vasi, naravo, … Kolesarjenje je lahko veliko bolj zabavno kot pa vožnja z avtom.

Joga

Joga s partnerjem lahko okrepi vajino čustveno povezavo. Na jogo lahko tako hodita v kakšen studio, ali pa si kupitae DVD in jo vadita doma.

Drsanje

Mrzli dnevi so tu in marsikdo ne ve, kam bi se odpravil. Zakaj torej ne bi s partnerjem obiskala drsališča? Izposoja drsalk je dokaj poceni, zato nimate nobenega razloga, zakaj ne bi šli na led.

Pohod

- Oglas -

Bela zima je lahko čudovita za sprehode v naravo. Morda bi marsikoga mraz odvrnil, ampak dodaten par nogavic ni škodil še nikomur. Tako boste zagotovo razgibali vaše telo.

Plezanje

Res je, da sedaj ni ravno sezona plezanja, vendar pa imajo mnoge telovadnice plezalne stene. Če pa ste začetnik, pa se lahko s partnerjem vpišeta tudi na tečaj plezanja.

Na zmenek v fitnes klub

Zakaj pa ne? Še nikomur ni škodilo malo razgibavanja, zakaj se torej ne bi razmigali med samim zmenkom? Tako bosta s partnerjem polna energije za nove podvige.

Plesišče

Zvečer pojdita v kakšen klub in se razgibajta s plesom. Tako lahko v eni uri pokurite kar 355 kalorij, kar pa ni malo. Previdni bodite le, da se boste vsega izničili s pijačami.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×