Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Zdravje & prehranaZmenek malo drugače

Zmenek malo drugače

MORDA VAS ZANIMA

Če hodite na zmenke, ali pa ste že v razmerju, potem veste, da se lahko večerje in sedenje na kavču počasi začnejo kazati na vašem pasu. In glede na to, da prihajajo prazniki z največ kulinaričnimi dobrotami, je dobro, da glede tega nekaj storite.

- Oglas -


Zato poskrbite, da ostaneta oba s partnerjem v dobri formi in si privoščite nekoliko drugačen zmenek ali skupno dejavnost.

Kolesarjenje in ogledi

Če nimate kolesa, potem ga najemite in si oglejte mesto. Kolesarite ob vodi, mostu, skozi manjše vasi, naravo, … Kolesarjenje je lahko veliko bolj zabavno kot pa vožnja z avtom.

Joga

Joga s partnerjem lahko okrepi vajino čustveno povezavo. Na jogo lahko tako hodita v kakšen studio, ali pa si kupitae DVD in jo vadita doma.

Drsanje

Mrzli dnevi so tu in marsikdo ne ve, kam bi se odpravil. Zakaj torej ne bi s partnerjem obiskala drsališča? Izposoja drsalk je dokaj poceni, zato nimate nobenega razloga, zakaj ne bi šli na led.

Pohod

- Oglas -

Bela zima je lahko čudovita za sprehode v naravo. Morda bi marsikoga mraz odvrnil, ampak dodaten par nogavic ni škodil še nikomur. Tako boste zagotovo razgibali vaše telo.

Plezanje

Res je, da sedaj ni ravno sezona plezanja, vendar pa imajo mnoge telovadnice plezalne stene. Če pa ste začetnik, pa se lahko s partnerjem vpišeta tudi na tečaj plezanja.

Na zmenek v fitnes klub

Zakaj pa ne? Še nikomur ni škodilo malo razgibavanja, zakaj se torej ne bi razmigali med samim zmenkom? Tako bosta s partnerjem polna energije za nove podvige.

Plesišče

Zvečer pojdita v kakšen klub in se razgibajta s plesom. Tako lahko v eni uri pokurite kar 355 kalorij, kar pa ni malo. Previdni bodite le, da se boste vsega izničili s pijačami.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×