Je pridobivanje kilogramov po menopavzi zares neizbežno?

Pogosto slišimo, da je menopavza skorajda neizbežno povezana s pridobivanjem kilogramov.

5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.
Ekologija & okoljeŽepna elektrarna MiniPAK

Žepna elektrarna MiniPAK

MORDA VAS ZANIMA

Horizon Fuel Cell Technologies že nekaj časa izdelujejo zanimive napravice, kot na primer avtomobilčki za otroke na vodikov pogon. Sedaj pa so izdali verjetno še najbolj zanimivo napravico: žepno elektrarno na gorivne celice, s katero lahko napajate mobilne telefone, MP3 predvajalnike in ostale naprave.

- Oglas -

Napravico so poimenovali MiniPAK, dobite pa jo z dvema polnilnima kartušama, ki imata shranjeno enako količino energije kot 1000 AA baterij. Napolni lahko naprave, ki zahtevajo najmanj 3W in imajo DC izhod 2.5W. V kartušah so gorivne celice im. air-breathing fuel cell in enota za shranjevanje vodika.

Kartuše, imenovane Hydrostik lahko ponovno napolnimo z polnilcem, ki uporablja vodo in elektriko, s pomočjo katerih generira in shranjuje vodik.

Na ameriškem tržišču MiniPAK trenutno stane 100 USD, kar za takšno napravo niti ni tako vsota denarja, če gledano dolgoročno.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×