DomovRubrikeZanimivostiZeleni Leonardo DiCaprio

Zeleni Leonardo DiCaprio

Eden najbolj dejavnih zvezdnikov na področju okoljevarstva je Leonardo DiCaprio. Okoljevarstvo zanj ni le poza, ampak način življenja, ki se ga dosledno drži.

- Oglas -

Leonardo DiCaprioNjegovo luksuzno stanovanje v New Yorku je zgrajeno po ekoloških načelih. Opremljeno je s posebnim sistemom, ki sledi premikanju sonca za kar najboljši izkoristek solarne energije. Materiali, iz katerega je stanovanje zgrajeno, so v 65 odstotkih ekološki, v 40 odstotkih pa izhajajo iz bližnje okolice. Večino strešnih površin ima pokritih z rastlinami. Vodo reciklira.

Leonardo se za ekološki način življenja javno bori na svoji spletni strani Leonardo DiCaprio ECO-SITE. Tu opozarja na okoljevarstvene probleme ter predstavlja projekte, organizacije in filme, s katerimi sodeluje. Leta1998 je ustanovil tudi okoljevarstveno fundacijo Leonardo DiCaprio, ki deluje še danes.

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×