0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaZdravje in lepota iz morskih globin

Zdravje in lepota iz morskih globin

MORDA VAS ZANIMA

Morsko dno je neskončno bogastvo naravnih zdravilnih in lepotnih učinkovin, ki skrbijo za naše zdravje in zavirajo procese staranja.

- Oglas -

Spirulina pozdravi bolečine sklepih

Spirulina je modrozelena alga, ki uspeva v slanih vodah in toplem podnebju Mehike, Afrike in Kitajske. Vodne alge so izredno bogat vir beljakovin, vitaminov, mineralov, klorofila, gama linolenske kisline, ter drugih fitonutritivov. 60 % trdne mase alge spiruline predstavljajo beljakovine, vsebuje pa tudi sestavine, ki blokira bolečino in blaži vnetja. Zadostna dnevna količina zaužite spiruline je 500 mg, ponavadi pa jo uživamo v obliki prehranskega dodatka v prahu ali tabletah.

Zdravje iz morskih globin

Morska sol in PMS

Morska sol vsebuje veliko mineralnih snovi, predvsem pa veliko magnezija in kalcija, ki zdravijo predmenstrualne krče in menstrualne bolečine, poleg tega pa pomagajo tudi pri omotici in glavobolih. Torej več kot dober razlog, da začnete pri kuhanju uporabljati naravno nerafinirano morsko sol. Skodelico soli lahko dodajte v kad, pa boste sprostili telo in duha.

- Oglas -

Haloga za več energije

Algo halogo najdemo v morjih Nove Škotske in Pacifika. Alga je bogata je z jodom, mineralnimi snovmi in nekaterimi drugimi elementi kot so kalcij, magnezij, natrij, kalij, žveplo, brom, baker, selen in cink. Prehranski dodatki s halogo vsebujejo običajno tudi vitamine B oziroma folno kislino. Visoka vsebnost joda spodbuja delovanje ščitnice in presnovo.
Zaradi visoke vsebnosti joda haloga spodbuja delovanje žleze ščitnice in s tem celotno presnovo. Haloga pomaga tudi pri nenehni utrujenosti, izpadanju las, krhkih nohtih, debelosti in zaprtju. 1000 mikrogramov dodatka haloge dnevno je dovolj.

.

NAJNOVEJŠE