0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaZdravilna morska voda

Zdravilna morska voda

MORDA VAS ZANIMA

Morska voda vsebjeje pravo bogastvo zdravilnih snovi, ki nam pomagajo na poti k boljšemu zdravju in počutju. Poleg sestavin in rastlin, ki se uporabljajo v kozmetiki, v morju najdemo tudi morsko hrano, sol in še marsikaj. Morska voda Morska vodavsebuje tudi vrsto mineralnih snovi in elementov, ki imajo velik pomen za normalno delovanje našega telesa, uravnavajo presnovo ter delujejo proti utrujenosti, stresnemu stanju in krepijo obrambo proti infekcijskim boleznim.

- Oglas -

Morska voda vsebuje tudi t.i. oligoelemente, ki pozitivno vplivajo tudi na sluznico dihalnih poti, od tod tudi ta zdravilni učinek, ki ga poleti občutimo v bližini morja, še posebej na določenih predelih Jadrana, kjer so posebej zato ustanovili tudi centre za bolnike z boleznimi dihal, kot je na primer astma. Ključno vlogo tukaj seveda igra morska sol.

Glavne sestavine, ki se vse bolj uporabljajo tudi v raznih wellness centrih so poleg morskega zraka še morska voda, morska sol, alge in pa blato z dna morja. Pozitivni učinki takih terapij se kažejo pri vnetjih kože, močnejšem imunskem sistemu, odpravi ledvenih bolečin, blaženju revmatskih težav in sproščanju telesa. Razne morske in blatne kopeli dobro čistijo in regenerirajo tudi kožo.

.

NAJNOVEJŠE