Aditiv E466 najverjetneje nevarnejši, kot se je verjelo doslej

Aditiv karboksimetil celuloza se uporablja pri izdelavi najrazličnejših živil. Pogosteje se je začel uporabljati v 60. letih prejšnjega stoletja.

Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.
Zdravje & prehranaZdravila za raka, o katerih se ne govori

Zdravila za raka, o katerih se ne govori

MORDA VAS ZANIMA

Bolezen rak prinese tragedijo, ogromno težav, težke dneve. Malo ljudi pa govori o tem, da prinese medicini precejšne količine denarja.

- Oglas -

Kemoterapija zdravi s sintetičnimi kemikalijami, ki imajo grozljive učinke na telo. V članku si preberite nekaj zdravil, ki pomagajo pri zdravljenju raka, za njih pa ne plačate celega bogastva in so poleg tega tudi manj agresivna. Seveda mora zdravljenje potekati pod nadzorom zdravnika ali zdravilca, vseeno pa poglejmo nekaj elementov, ki vam bodo pomagali na poti do ozdravitve.

Naravna zdravila za raka

Kurkuma

Če najdete ekološko pridelano kurkumo na tržnici ali v trgovini, le posezite po njej, saj gradi naravno imunost. Na žalost se na trgu danes dobi kurkumo slabše kvalitete, polno svinca in mikrobov. Le to močno povečuje stopnjo težkih kovin v telesu, zato je industrijska kurkuma strogo prepovedana.

Konopljino olje

Hladno stiskano olje iz semen konoplje je zelo pomembno pri zdravljenju rakovih celic. Dobi se ga skoraj povsod, zato si ga omislite čim prej. To olje ne vsebuje THC, ima pa veliko dobrih maščob in je celo bolj zdravo od spiruline.

Melatonin

- Oglas -

To je hormon in antioksidant, ki ga proizvajamo sami. Njegova proizvodnja je najvišja v jutranjih urah, ko spite. Melatonin dobimo tudi s hrano. Najdemo ga v pesi, rjavem rižu, ovsenih kosmičih in koruzi.

Sveža izvirska voda

Sveža izvirska voda brez dodanega florida, ki ima pH vrednost 8,8 vam bo prinesla novo življenjsko moč in vaše telo bo postalo bolj bazično. Rakovi bolniki imajo namreč zakisleno telo. Taka voda vam bo pospešila regeneracijo in cirkulacijo.

Soda bikarbona

Kako enostavno! Navadna trgovinska soda bikarbona ima mnogo zdravilnih učinkov. Vsako jutro spijte kozarec vode z žličko sode bikarbone in telo se bo alkaliziralo. Rak ne more preživeti, če imajo vaše celice dovolj kisika. Takega nasveta ne boste slišali od zdravnikov, saj je enostavno prepoceni. Če si boste prebrali alternativne raziskave, pa boste ugotovili, da je soda bikarbona odlično orožje proti raku.

Česen

O česnu ne bomo zgubljali besed, saj velja kot najmočnejše orožje proti bakterijam, virusom ter ostalim strupom v telesu.

Indijska konoplja

Zadnji nasvet ni legalen. So pa nekatere raziskave potrdile, da je prav konoplja super zdravilo proti raku. Zdrave celice spodbuja k množitvi, bolne pa počasi uspava in ubije. S tem zavira množenje rakovih celic. Konopljo so uporabljali že Stari Egipčani, Perzijci in Grki.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×