Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaZakaj se fantki spreminjajo v deklice?

Zakaj se fantki spreminjajo v deklice?

MORDA VAS ZANIMA

Nove raziskave so pokazale, da so otroci okoli drugega leta starosti v veliki nevarnosti zaradi raznih kemikalij, ki jih najdemo v vodoodpornih oblačilih, gumijastih škornih, hrani, plenicah, …

- Oglas -

Izsledki raziskave, ki obsegajo kar 326 strani, so bili objavleni s strani agencije za varovanje okolja, v teh poročilih pa najdemo strah vzbujajoče ugotovitve. Kemikalije, s katerimi smo danes obkroženi, vplivajo na število spermijev in spreminjajo moške zarodke v ženske. To število pada tako hitro, da postajajo mladi moški manj plodni, kot so bili njihovi očetje, kar pomeni, da se lahko povprečje novorojencev zniža tudi za 33%.

Kemikalije, ki pa so krive za mešanje spolov, pa ugotavljajo, da so res dejansko krive za ‘izgubljene fante’, oziroma otroke, za katere je bilo rečeno, da bodo dečki, na dan rojstva pa se je izkazalo, da so se spremenili v deklice.

Danska vlada si je zato zadala nalogo, da bo ugotovila, kolikšni stopnji te kemične kontaminacije je dnevno izpostavljen dvo letni otrok. Prejšnje raziskave, ki so potekale v Veliki Britaniji, so pokazale, da imajo britanski otroci večjo stopnjo teh kemikalij v krvi, kot pa njihovi starši ali stari starši.


Te kemikalije, ki so krive za mešanje splov pa so danes že tako razširjene, da posameznik v bistvu ne more proti njim ničesar storiti.  Med te nevarne kemikalije tako spadajo dioksini, PVC, BFR, ftalati in PBC.

- Oglas -

Fantje lahko zato, kot že omenjeno začno proizvajati manj spermijev in poleg tega razvijejo tudi vedenje, ki je značilno za ženske. Raziskava v Roterdamu je pokazala, da se dečki, katerih matere so bile izpostavljene PBCju ter dioksinom, raje igrajo s punčkami in se tudi sami oblačijo v ženska oblačila.

Spet druge raziskave pa so pokazale, da je določen delež takšnih dečkov pri rojstvu imel manjši penis ali celo poženščene genitalije.

Svetovni odstotek novorojencev kaže, da se rojeva vedno več deklic. Dolga leta je veljalo, da se je v povprečju rojevalo več fantkov zato, ker naj bi tudi v povprečju več moških umrlo. Sedaj pa na leto zabeležijo tudi več kot 250.000 primerov, kjer je otrok spremenil spol v maternici.

Torej, če načrtujete otroka, potem raje počakajte do njegovega rojstva, preden začnete izbirati barvo sobe ter oblek.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×