0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaZ nekaj triki do naravno lepih trepalnic

Z nekaj triki do naravno lepih trepalnic

MORDA VAS ZANIMA

Dolge in goste trepalnice so lepotni ideal, h kateremu stremimo skoraj vse ženske. Ste vedeli, da lahko z naravnimi sestavinami varno in poceni dosežete atraktiven videz trepalnic in pospešite njihovo rast?

- Oglas -

Se vam zdi, da imate preredke ali presvetle trepalnice, ki povrhu vsega rastejo zelo počasi? Potem preizkusite naslednje preverjene nasvete, s katerimi boste lahko že v nekaj tednih za vedno prenehali z uporabo maskare in občudovali njihovo izboljšano rast.

Trepalnice

Vitamina H in C

Vitamin H ali biotin je pravzaprav B-kompleks vitamin, ki učinkovito pomaga pri hitrejši rasti in krepitvi trepalnic pa tudi las. Nahaja se v številnih kozmetičnih izdelkih, najdemo pa ga tudi v določenih živilih, na primer v sardelah, mandljih, ameriškem orehu, pivskem kvasu, bananah in polnozrnatih žitih. Vitamina H in C imata pomembno vlogo pri normalnem razvoju in rasti las in trepalnic, saj brez njiju omenjene telesne dlake postanejo suhe in hitro lomljive. Zaradi tega začnite vsakodnevno uživati več hrane z visoko vsebnostjo teh vitaminov, denimo agrume, avokado in zeleno zelenjavo z mesnatimi listi.

- Oglas -

Olivno in ricinusovo olje

Manjšo količino olivnega ali ricinusovega olja vsak večer pred spanjem namažite na trepalnice, da si tako zagotovite daljše in debelejše trepalnice. Rezultati bi morali biti vidni po enem ali dveh mesecih – novonastale trepalnice bodo močnejše od prejšnjih. Podoben učinek boste dosegli tudi s prehrano, obogateno z beljakovinami, kot so jajca, ribe, fižol in navadni jogurt. Po enakem principu deluje vazelin; malce ga nanesite na vatirano palčko, potem pa namažite na trepalnice in pustite delovati čez noč, lahko ga tudi sperete z vodo po 15 minutah. Rast novih trepalnic boste opazili že čez nekaj tednov.

Masirajte veke

Priporočamo vam tudi, da si vsak dan pred spanjem masirate veke. Nežno masiranje vek namreč stimulira lasne mešičke, kar pripomore k hitrejši rasti močnejših trepalnic. Tako boste hkrati omilili izpadanje trepalnic.

NAJNOVEJŠE