Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Lepota & kozmetikaZ nekaj triki do naravno lepih trepalnic

Z nekaj triki do naravno lepih trepalnic

MORDA VAS ZANIMA

Dolge in goste trepalnice so lepotni ideal, h kateremu stremimo skoraj vse ženske. Ste vedeli, da lahko z naravnimi sestavinami varno in poceni dosežete atraktiven videz trepalnic in pospešite njihovo rast?

- Oglas -

Se vam zdi, da imate preredke ali presvetle trepalnice, ki povrhu vsega rastejo zelo počasi? Potem preizkusite naslednje preverjene nasvete, s katerimi boste lahko že v nekaj tednih za vedno prenehali z uporabo maskare in občudovali njihovo izboljšano rast.

Trepalnice

Vitamina H in C

Vitamin H ali biotin je pravzaprav B-kompleks vitamin, ki učinkovito pomaga pri hitrejši rasti in krepitvi trepalnic pa tudi las. Nahaja se v številnih kozmetičnih izdelkih, najdemo pa ga tudi v določenih živilih, na primer v sardelah, mandljih, ameriškem orehu, pivskem kvasu, bananah in polnozrnatih žitih. Vitamina H in C imata pomembno vlogo pri normalnem razvoju in rasti las in trepalnic, saj brez njiju omenjene telesne dlake postanejo suhe in hitro lomljive. Zaradi tega začnite vsakodnevno uživati več hrane z visoko vsebnostjo teh vitaminov, denimo agrume, avokado in zeleno zelenjavo z mesnatimi listi.

Olivno in ricinusovo olje

Manjšo količino olivnega ali ricinusovega olja vsak večer pred spanjem namažite na trepalnice, da si tako zagotovite daljše in debelejše trepalnice. Rezultati bi morali biti vidni po enem ali dveh mesecih – novonastale trepalnice bodo močnejše od prejšnjih. Podoben učinek boste dosegli tudi s prehrano, obogateno z beljakovinami, kot so jajca, ribe, fižol in navadni jogurt. Po enakem principu deluje vazelin; malce ga nanesite na vatirano palčko, potem pa namažite na trepalnice in pustite delovati čez noč, lahko ga tudi sperete z vodo po 15 minutah. Rast novih trepalnic boste opazili že čez nekaj tednov.

Masirajte veke

- Oglas -

Priporočamo vam tudi, da si vsak dan pred spanjem masirate veke. Nežno masiranje vek namreč stimulira lasne mešičke, kar pripomore k hitrejši rasti močnejših trepalnic. Tako boste hkrati omilili izpadanje trepalnic.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×