Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.

Meditacija lahko pomaga pri hitrejšem prepoznavanju napak

Ali ste pogosto površni in pozabljivi? Hiter vsakodnevni tempo je pogosto kriv za to, da naredimo precej več napak, kot bi jih sicer.

Doma narejeni pripravki za zatiranje škodljivcev na vrtu

V naravi lahko naberemo rastline, iz katerih sami naredimo pripravke, naravna škropiva oziroma sredstva za boj proti škodljivcem na vrtu.

9 trikov za učinkovitejše čiščenje preprog

Vzdrževanje oziroma čiščenje preprog je precej zahtevno. Zgolj sesanje običajno ne zadostuje.

Srednja leta kot priložnost za nov začetek

Morda se zdi, da so srednja leta prepozna za nove začetke, toda to nikakor ne drži.

Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.
RubrikeZanimivostiVegansko priznanje Bena Stillerja

Vegansko priznanje Bena Stillerja

MORDA VAS ZANIMA

Ben Stiller, znan kot komični igralec, se je pred nedavnim pošalil, da je moral svojima staršema počasi in previdno razložiti svoje veganstvo. Zato da je borilne in nevarne akcijske prizore v filmu Straža lahko posnel sam in brez kaskaderja ali dvojnika, se ima namreč zahvaliti veganski dieti.

- Oglas -

Ben Stiller

»Seveda ni bilo lahko,« je priznal. »Hotel sem jesti rebrca, a sem namesto tega ugriznil v ohrovtov čips.« Pravi, da njegova starša sprva sicer nista razumela njegove odločitve. »Bila sta zmedena, ampak sta na koncu le sprejela mojo odločitev in me močno podpirala.« Hkrati priznava, da je vegan z veliko napako. Ne je mesa in mesnih izdelkov, prav tako ne jajc in mleka in mlečnih izdelkov, vendar si vsake toliko časa privošči ribo. Še malo, pravi, pa bo vse opustil. Bravo, Ben!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×