RubrikeZanimivostiVeganski čevlji iz lesa

Veganski čevlji iz lesa

MORDA VAS ZANIMA

Veganske superge iz lesa so tako neverjeten izum, da si ne morete predstavljati, pa še prav nič »eko« ne izgledajo. Po ananasovem usnju, ki je mimogrede prav tako super, veganske leseni čevlji prinašajo še eno inovacijo, ki predstavlja trajnost in kjer se ne izkorišča živali.

- Oglas -

Veganske superge

Prve lesene superge, ki jih je predstavilo podjetje nat-2™, so v 90 % narejene iz lesa. Verjetno ste pomislili, da lesene teniske že ne morejo biti udobne. Da jih napravijo udobne, raztezljive in prilagodljive nogi, na bombaž nanesejo les in ga pritrdijo tako, da izgleda kot usnje. Občutek »usnja« je gladek in dober, hkrati pa vonjate les, pa tudi naravno strukturo le-tega lahko vidite.

Podplati so narejeni iz prave gume in odsevnega napisa nat-2™, ki daje izgled futurističnosti. Vsi čevlji so 100 % veganski in opremljeni z mehkimi antibakterijskimi vložki iz plute. Za ustvarjanje različnih stilov lesenih čevljev se uporablja več vrst lesa, in sicer: breza, javor, češnja, oreh, brest in bukev. Les pridobivajo iz Italije in ga tam tudi obdelujejo v novih visokotehnoloških objektih.

Prav tako kot ostale sestavine lesenih superg tudi lepilo, ki vse skupaj drži, ne vsebuje živalskih sestavin, les pa ima FSC certifikat, kar zagotavlja sledljivost in poreklo. Material in končni izdelek so 100 % produkt Italije in proizvedeni pod pravičnimi pogoji.

- Oglas -

Nova linija univerzalne veganske obutve obsega 4 različne, tako nizke kot tudi visoke modele v različnih barvah in lesnih tonih. V Nemčiji naj bi šli že kmalu v prodajo in glede na njihov uspeh kmalu tudi na tuje trge, morda celo v Slovenijo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×