0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiV najbolj znani hiši duhov lahko prespite za 75 funtov

V najbolj znani hiši duhov lahko prespite za 75 funtov

MORDA VAS ZANIMA

Nekatere ljudi nadvse privlačijo nadnaravni pojavi, drugi bi se jim poskušali izogniti za vsako ceno. Če ste ljubitelj grozljivk, duhov in paranormalnih pojavov, pa bi morda celo uživali v strahu.

- Oglas -

Sedaj takšna priložnost obstaja, in sicer v Veliki Britaniji, kjer ponujajo bivanje v najbolj znani hiši, v kateri straši. Bivanje vas bo stalo približno 75 funtov na noč in postanete lahko nekdo izmed redkih ljudi, ki so si upali prespati v tej hiši v Yorkshiru. V hiši naj bi začelo strašiti že leta 1966, ko so se Jean in Joe Prichard ter njuna otroka, stara 15 in 12 let preselili vanjo in so leta so doživljali čudna in nepojasnjena dogajanja.

Luči naj bi se prižigale in ugašale same od sebe, nekdo naj bi razrezal fotografije družine, …. Nekateri družinski člani so trdili, jih je nevidna sila porinila po stopnicah ali oklofutala, sobne rastline pa so letele po zraku.

V najbolj znani hiši duhov lahko prespite za 75 funtov

Družina Prichard se je na koncu izselila in odkrili so, da je pod hišo pokopan menih. Nihče ne ve zagotovo, vendar menijo, da je to verjetno vir tega strašenja.

- Oglas -

Hiša je bila predstavljena celo v grozljivki iz leta 2012 Ko so ugasnile luči (When the Lights Went Out).Po koncu snemanja so hišo prodali za 155.000 $. Od takrat je noč v njej preživelo na stotine ljudi, saj se oddaja tudi preko Airbnb aplikacije.

Ljudje, ki so pred kratkim obiskali hišo, pravijo, da se v njej še vedno dogajajo nenavadne stvari, tudi to, da se pojavi figura moškega ali da lutke zamenjajo mesta v postelji.

Eden od obiskovalcev, ki je pred kratkim prespal tam s svojo partnerico, je dejal, da je videl veliko dejavnosti, vključno s senco, ki se je premikala.

Drugi par se je po ogledu filma odločil prepotovati skoraj 160 kolimetrov, da bi prenočil v hiši strahov. Ogledala sta si posest, a potem si nista upala ostati v hiši.

Povedala sta, da sta si po ogledu filma želela ogledati hišo in rekla, da je hiša že na zunaj čudna ter da sta že na stopnišču opazila duha.

- Oglas -

Na koncu sta rekla, da zagotovo ne bosta noči preživela v njej, saj ju je že ogled filma preveč prestrašil.

.

NAJNOVEJŠE