Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaUporabite kavno usedlino

Uporabite kavno usedlino

MORDA VAS ZANIMA

Ljubitelji kave se pogosto soočajo z vprašanjem, kam odvreči ostanke na dnu kavne skodelice. Če jih odvržete kar v smeti, vam predstavljamo nekaj načinov, kako lahko ponovno uporabite kavno usedlino in tako pripomorete tudi k manjši količini odpadkov.

- Oglas -

Kavna usedlina

Uporabite jo kot gnojilo

Kavna usedlina je polna hranil, zato jo zmešajte z vodo in z njo zalijte sobne rastline. Posebej vesele je bodo rastline, ki imajo rade kisla tla, saj so v ostankih kave tudi kisline. Na vrtu jo lahko uporabite tudi zato, da odvrnete škodljivce in polže od vaših rastlin.

Nega telesa

Ostanke dišeče skodelice kave lahko uporabite tudi za nego telesa. Zmešajte jo s kokosovim oljem in malo sladkorja in dobili boste poživljajoč piling za telo. Dobro izperite in uživajte v gladkosti vaše kože. Če pri roki nimate kokosovega olja, bo dobra zamenjava tudi žlička medu.

Znebite se neprijetnih vonjav in trdovratnih madežev

Kava je znana po svoji lastnosti, da nevtralizira vonjave. Kavno usedlino enostavno postavite v hladilnik ali na mesto, s katerega prihajajo neprijetne vonjave. Dodate jo lahko tudi k detergentu za čiščenje posode, saj bo zaradi svoje teksture pripomogla k lažjemu odstranjevanju maščobe.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×