0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiTjaša Železnik: Raje kot vrt bi imela čebelnjak

Tjaša Železnik: Raje kot vrt bi imela čebelnjak

MORDA VAS ZANIMA

Tjaša Železnik nas vedno znova očara, tako na malih zaslonih kot na odru. Živi zdravo in ekološko, zadnji dve leti, odkar je postala mamica, pa se še skrbneje posveča nakupovanju zdravih živil za svojo Marli in čisti stanovanje z ekološkimi čistili. Lastnega vrtička nima, saj imata velik vrt njena starša, ki družinico zalagata z zdravo zelenjavo in sadjem, si pa goreče želi imeti čebelnjak.

- Oglas -

Tjaša Železnik

Tjaša, s čim se ukvarjate zadnje čase?

V Mestnem gledališču ljubljanskem trenutno igram v dveh predstavah: v Čudežni terapiji, avtorja Daniela Glattauerja, ki jo je režirala Tijana Zinajič, in v predstavi Menjava straže, katere avtor in režiser je Nejc Gazvoda. Še vedno pa snemam zadnje dele prve sezone nadaljevanke Usodno vino.

- Oglas -

Kje kupujete živila – v trgovinah, na tržnici …?

Imam srečo, da imajo moji starši velik vrt in še večji sadovnjak, tako da je večina zelenjave in sadja, ki jih zaužijemo, plod marljivih rok moje mame in očeta. In to je res krasno, za to sem jima zelo hvaležna.

Ste tudi mlada mamica. Kako se je vaše življenje spremenilo po rojstvu otroka?

Otroka sem si želela in sem bila nanj pripravljena. Vse obveznosti, ki pridejo, ko imaš malega otroka, so bile zame samoumevne. Nikoli nisem doživela šoka in težko rečem, da se mi je življenje obrnilo na glavo. Res pa je, da materinstvo prinese nove občutke, tako sreče, ljubezni, pomirjenosti kot tudi skrbi in strahu …

Celoten intervju si lahko preberete v tiskani izdaji revije Bodi eko >>

.

NAJNOVEJŠE