Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaTestenine z bučkami

Testenine z bučkami

MORDA VAS ZANIMA

Poletje je čas svežih vrtnin, med katere spadajo tudi bučke. Če jih imate radi, je tale recept kot nalašć za popestritev vsakodnevnega jedilnika.

- Oglas -

Testenine z bučkami

Sestavine:

  • špageti (ali vaše najljubše testenine)
  • čebula
  • oljčno olje
  • sol, poper
  • parmezan
  • koriander, bazilika, timijan
  • bučke
  • zelen čili

Priprava:
Špagete skuhajte kot običajno, potem pa prepražite malo nasekljane čebule in dodajte bučke. Najlepše je to, da jih lahko nasekljate na konce, narežete na tanke rezine, kolobarčke ali kar koli drugega. Posujte jih s poprom in soljo ter z zelišči in jim dodajte nasekljan zelen čili. Lahko jih pustite suhe in jih pokapate le še z oljčnim oljem ali jim dodate žličko kisle smetane ali pa jih na koncu posujete s parmezanom ali ne. Preprosto, mar ne?

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×