5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?
RubrikeZanimivostiStopimo skupaj za družine, ki potrebujejo našo pomoč

Stopimo skupaj za družine, ki potrebujejo našo pomoč

MORDA VAS ZANIMA

Slovenci smo že pogosto dokazali, kako srčen narod smo, dokazali smo, da nam za soljudi ni vseeno. Čeprav je splošna finančna situacija vse prej kot rožnata, pa vselej z veseljem pomagamo tistim, ki imajo manj od nas. Ravno v mesecu oktobru je v Sloveniji potekal dobrodelni tek Mali koraki za velik cilj. Akciji, ki je letos potekala že četrtič, se je pridružilo ogromno število ljudi. Mnogo jih je za dober namen teklo in s štartnino prispevalo denar, ki bo pomagal pri plačevanju položnic večih, socialno ogroženih družin v Sloveniji. Da bi pomagali, pa tek ni bil nujno potreben. Z nakupom posebnih majic, sms sporočili, telefonskim klicem ali nakazilom, smo lahko prispevali po svojih možnostih. Tek se je končal, možnosti za pomoč ljudem, ki to resnično potrebujejo, pa so še vedno odprte. Sredstva se namreč zbiralo še natanko en teden. Če bi v tem času vsak izmed nas daroval le evro ali dva, bi se znesek še dodatno zvišal – s tem, pa bi akcija Mali koraki za velik cilj, lahko pomagala večjemu številu družin, ki se v teh hladnih dneh, še dodatno zavedajo situacije, v kateri so. Stopimo toraj skupaj in pomagajmo! Naredimo to zase, naredimo to za druge!

- Oglas -

malikoraki

Še lahko pomagate!

Akcija poteka do 31. 10. 2014. Sredstva se zbirajo preko SMS-sporočil (SVET in SVET5 na 1919), telefonske linije (090 93 30 33), odprt pa je tudi račun za nakazila (TRR SI56 0292 2005 2254 477). Račun je odprt pri NLB d. d. – namen: SVET – dobrodelni tek, sklic 00 1313, prejemnik: POP TV d. o. o., Kranjčeva 26, 1521 Ljubljana. Darujete pa lahko tudi z nakupom majice Mali koraki ZA VELIK CILJ na spletni strani svet-tek.si.

Več o letošnjem dobrodelnem teku Mali koraki za velik cilj ter intervju z organizatorejm ter idejnim vodjo Janom Golja, si lahko preberete v novembrski številki revije Bodi Eko, ki izide v četrtek, 30. oktobra 2014!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×