0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroSpomladansko čiščenje po meri vašega astrološkega znamenja

Spomladansko čiščenje po meri vašega astrološkega znamenja

MORDA VAS ZANIMA

Ponovno je napočil čas za spomladansko čiščenje in za odstranjevanje odvečne krame, ki se je nakopičila v zimskih mesecih. Če vam primanjkuje časa, ni nujno, da vse postorite v enem kosu. Lotite se tistega, kar je najnujnejše, nato pa bo delo steklo samo od sebe.

- Oglas -

Kje začeti? Odgovor se morda skriva v vašem astrološkem znamenju …

Oven

Spomladansko čiščenje ne vključuje samo fizičnih prostorov, ampak tudi virtualne. Ovni so pogosto zelo sentimentalne osebe, ki rade obujajo spomine na lepe dogodke iz preteklosti. To pomeni, da najverjetneje ustvarjate ogromno fotografij in videoposnetkov. Spomladansko čiščenje je tako smiselno začeti s pregledom shranjenih datotek na različnih medijih. Izbrišite tisto, česar v resnici ne potrebujete. Kar ostane, pa organizirajte tako, da bo čim bolj pregledno. Tako v prihodnje ne boste več izgubljali časa z iskanjem.

Bik

Biki so pravi gurmani, ki stalno preizkušajo nove jedi. To pomeni, da se police v vaših kuhinjskih omaricah in v hladilniku šibijo pod težo najrazličnejših živil, med katerimi je najverjetneje precej takšnih, ki jim je že zdavnaj potekel rok uporabnosti. Pomlad je idealen čas za to, da v kuhinji naredite red.

- Oglas -

Dvojčka

Dvojčki so izjemno ekstrovertirani, kar postane jasno tudi ob pogledu na njihov telefon. Poplava obvestil o novih všečkih in komentarjih na družbenih omrežjih, nepregledno morje starih sporočil, namizje, polno najrazličnejših aplikacij … Če se prepoznate v opisu, vam bo vaš telefon zagotovo neizmerno hvaležen, če mu boste privoščili temeljito spomladansko čiščenje.

Rak

Zaradi želje, da bi ustregli vsem, je urnik rakov pogosto povsem natrpan. Svetujemo vam, da letošnje spomladansko čiščenje začnete s pregledom svojega urnika in koledarja. Razmislite, kaj lahko mirne duše črtate, da sprostite prostor za tisto, kar je resnično pomembno.

Lev

Vaša zbirka ličil najverjetneje močno presega vaše dejanske potrebe. Zavrzite neuporabne izdelke, nato pa ličila, ki jih uporabljate vsakodnevno, pospravite na posebno mesto. Druga organizirajte tako, da boste natančno vedeli, katere izdelke si lastite. Tako se boste lažje uprli brezglavemu nakupovanju.

Devica

Delovna miza je za device pravo svetišče. Tam se namreč počutijo najbolje. Če ste v zadnjem času malce zanemarili skrb za urejenost delovnega kotička, vam svetujemo, da spomladansko čiščenje začnete prav tam. To bo poskrbelo za val svežih idej in produktivnosti.

Tehtnica

Tehtnice pogosto pretiravajo pri nakupovanju oblačil, saj se težko odločijo za en sam slog oblačenja. Jutranje brskanje po omari je lahko tako prava nočna mora, saj nimate pregleda nad vsebino. Organizacija omar in predalov z oblačili je tako idealna izbira za začetek spomladanskega čiščenja.

- Oglas -

Škorpijon

Znebite se kosov pohištva, ki nimajo prave funkcije. Vaš dom bo tako precej bolj zračen in prijeten za bivanje. Drugo pohištvo razporedite malce drugače kot običajno, saj bo v stanovanje tako napolnila sveža energija. Seveda pa je obenem smiselno, da poskrbite tudi za temeljito čiščenje pohištva, vključno s sedežno garnituro, vzmetnicami in preprogami.

Strelec

Strelci prisegajo na minimalizem, zato neradi kopičijo stvari. Kljub temu pa se v njihovih domovih najde nekaj predalov in polic z najrazličnejšimi drobnarijami. Pomlad je kot nalašč za to, da se končno lotite teh kotičkov.

Kozorog

Vaša ljubezen do znanja je kriva za obsesivno kopičenje knjig. Najverjetneje hranite tudi tiste knjige, ki vam niso bile zares všeč, in tiste, ki jih ne boste nikoli prebrali. Preglejte svojo zbirko in izločite knjige, ki jih ne potrebujete zares, nato pa poskušajte zanje najti primernejši dom.

Vodnar

Vodnarji so običajno zelo kreativni in polni energije, kar je v osnovi pozitivno, vendar pa vas lahko prav zagnanost ovira pri počitku, saj se težko umirite in za hip pozabite na vse, kar želite postoriti. Tako je smiselno, da med spomladanskim čiščenjem posvetite posebno pozornost spalnici. Spremenite jo v prostor, ki vam bo pomagal pri tem, da se boste zvečer lažje umirili in si privoščili kakovosten počitek.

Ribi

Večino časa preživite v izjemno pisanem svetu svoje domišljije, na ta račun pa lahko trpijo obveznosti, ki so neizogiben del življenja. Poskrbite, da bodo najpomembnejši dokumenti vedno na dosegu roke, preglejte svoje finančno stanje in naredite osnovne načrte za prihodnost ter odgovorite na pomembna sporočila, ki se kopičijo v vašem nabiralniku. Tako se boste lahko mirne vesti vrnili k premišljevanju o precej manj dolgočasnih stvareh.

.

NAJNOVEJŠE