Ekologija & okoljeSončni kolektorji na Beli hiši?

Sončni kolektorji na Beli hiši?

MORDA VAS ZANIMA

Podjetje za solarne tehnologije Sungevity ponuja predsedniku Baracku Obami streho za zbiranje sončne energije, ki jo želijo namestiti zastonj, če bo ponudbo sprejel.

- Oglas -


Da pa bi še bolj pritegnili pozornost, pa so pred kratkim ustvarili kampanjo Globama. Sungevity tako ponuja 102 plošč za zbiranje sončne energije, ki so zmožne proizvesti 17.85kW čiste energije.

Realizacija bi bila brezplačna, edini strošek, ki je povezan s tem sistemom je vzdrževanje sončnih kolektorjev. Če pa slučajno predsednik ne bo zadovoljen s 107,900 dolarjev drago donacijo, pa poleg tega ponujajo tudi desetletni lizing za sistem, kar bi predsedniško palačo stalo 537 dolarjev na mesec, v kar pa je vključeno tudi vzdrževanje in nadzorovanje sistema.

Podjetje bi s tem promoviralo njihov sistem sončnih kolektorjev, saj bi radi, da bi ta sistem čim bolj približali ljudem.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×