0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaRazstrupljevalni napitek, ki vam bo pognal kri po žilah!

Razstrupljevalni napitek, ki vam bo pognal kri po žilah!

MORDA VAS ZANIMA

Razstrupljevalni pripravki pogosto zahtevajo uporabo številnih zelo eksotičnih sestavin, do katerih mnogi nimajo dostopa. Vendar pa razstrupljanje ne bi smelo biti rezervirano le za posebne priložnosti. To ni enkratno dejanje, ampak proces.

- Oglas -

Tako je optimalno, da vsak dan posvetite nekaj pozornosti tudi razstrupljanju oziroma odstranjevanju škodljivih snovi iz telesa. To boste najlažje dosegli, če se boste osredotočili na bolj vsakdanje sestavine, ki si jih ni težko priskrbeti. Velikokrat so takšne sestavine celo bolj učinkovite kot tiste, pri katerih vam že pomnjenje njihovega imena povzroča precej preglavic.

Energetski napitek

Razstrupljevalni napitek, ki vam ga predstavljamo v nadaljevanju, je eden tistih, ki so zelo preprosti za pripravo. Večino sestavin imate najbrž že v kuhinji. Z rednim uživanjem tega napitka, ki vas tudi prijetno pogreje, boste že kmalu opazili izjemno izboljšanje zdravja in počutja!

- Oglas -

Osnovne sestavine za pripravo razstrupljevalnega napitka

  • 1 žlička ingverja v prahu ali svežega, naribanega ingverja,
  • 5 decilitrov vode,
  • 1 žlička cimeta,
  • 1 žlička kurkume,
  • ščepec kajenskega popra
  • 1 žlica jabolčnega kisa in
  • rezina limone.

Navodila za pripravo in priporočila za uživanje

Najprej zavrite vodo, ki jo prelijte po ingverju. Počakajte približno 7 minut. Po želji lahko zdaj mešanico precedite, če ste uporabili večje koščke ingverja. Dodajte cimet, kurkumo in kajenski poper. Dobro premešajte, nato pa prilijte še jabolčni kis. Ponovno premešajte, dodajte rezino limone, počakajte še nekaj minut in popijte.

Ker se lahko sestavine usedejo na dno, vam priporočamo, da med pitjem napitek občasno premešate, da bo učinek zares optimalen. Razstrupljevalni napitek si lahko pripravite vsak dan. Najbolje ga je zaužiti že na tešče. To vas bo napolnilo z energijo, odstranilo škodljive snovi iz telesa ter pospešilo vaš metabolizem in prekrvavitev.

.

NAJNOVEJŠE