Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.
Zdravje & prehranaProsena kaša s suhimi slivami

Prosena kaša s suhimi slivami

MORDA VAS ZANIMA

Takšen zajtrk bo poskrbel za dobro delovanje vašega črevesja. Prosena kaša, ki alkalizira in suhe slive, ki spodbujajo prebavo. Okus: slasten.

- Oglas -

Prosena kaša s suhimi slivami

Sestavine za 2 osebi:

  • 600 ml rastlinskega mleka (lahko ga nadomestite s kravjim)
  • 4 jž prosene kaše
  • 10 izkoščičenih suhih sliv, narezanih na četrtine
  • Ščepec soli
  • Cimet
  • Nadrobljeni oreški po izbiri

Priprava:

  1. Zavremo osoljeno mleko.
  2. Dodamo narezane suhe slive in proseno kašo. Znižamo temperaturo in nadaljujemo s kuhanjem še približno 20 minut, da se kaša zmehča. Večkrat premešamo in po potrebi dolijemo še malo mleka.
  3. Kuhano kašo posujemo s cimetom in premešamo.
  4. Naložimo v skodelici in povrhu natresemo zmlete oreške. Jaz sem izbrala pistacije.

 

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×