Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
ŽivaliPriročni nasveti za naravno nego psov

Priročni nasveti za naravno nego psov

MORDA VAS ZANIMA

Naši ljubljenčki lahko pridejo v stik z marsičem na svojih sprehodih, s čimer se lahko pojavijo takšne in drugačne težave. Na srečo tudi zanje obstajajo eko rešitve.

- Oglas -

Nega psov

Aloe vera

Z njeno pomočjo lahko pomirite razdraženo ali srbečo kožo, pomaga pri ugrizih, odrgnjeni koži in srbečici. Ker ni toksična, ni nobene skrbi, kaj se zgodi s kužkom, če si liže rane in tako v svoje telo vnese aloe vero. Hkrati ima grenak okus, kar mu prepreči, da bi si suho kožo prekomerno zlizal.

Iglice v kožuhu

Če tudi vaš psiček rad teka naokrog in si tako nabere kar nekaj iglic z zimzelenih dreves ali česa podobnega, se pogosto soočate s težavo, kako mu razplesti iglice, ne da bi ga pri tem morali postriči. Vzemite razdiralec šivov in dlake nežno vlecite iz šopa, ki se je zavozlal okrog iglic, nekaj dlak naenkrat, dokler ga ne razrešite.

Srbečica v ušesih

Če se vaš psiček prepogosto praska, na krpo nanesite nekaj kapljic razredčenega kisa in pobožajte okrog področja, kjer se pes praska. Ne na tistem mestu!

Ušesne pršice

- Oglas -

Zmešajte malo mandljevega olja z vitaminom E in mešanico segrejte na telesno temperaturo tako, da jo držite v dlani. Kapljice vnesite v ušesa in masirajte, dokler ne zaslišite zvoka tekočine. Po minuti lahko kužku pustite, da strese z glavo in ponovite na drugi strani (po potrebi).

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×