0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroPreverite, kaj lahko dan rojstva razkrije o vaši osebnosti (1. del)

Preverite, kaj lahko dan rojstva razkrije o vaši osebnosti (1. del)

MORDA VAS ZANIMA

Dan rojstva je eno od najpomembnejših števil v numerologiji. Gre namreč za število, ki skriva ogromno informacij o posameznikovi osebnosti in njegovi življenjski poti … datume od 16. naprej preverite v 2. delu.

- Oglas -

1

Najverjetneje ste zelo inovativna oseba, ki se ne boji neznanega. Ljudje, rojeni prvega v mesecu, znate izkoristiti vsako priložnost. Izvrstno se odrežete tudi v kriznih obdobjih, saj ste sposobni hitre prilagoditve. Namesto da bi obupovali, svojo energijo usmerite v tisto, kar lahko prinese izboljšanje.

2

Po naravi ste nepristranski, obenem pa imate zelo močno intuicijo. Na situacije znate zato pogledati trezno in objektivno preučiti različne vidike. Drugi vas zato dojemajo kot zelo pošteno, načelno osebo.

3

Eden od vaših največjih talentov so vaše komunikacijske veščine. Zlahka artikulirate svoje misli, kar pozitivno vpliva na vaše odnose z drugimi. Obenem ste zelo karizmatični, zato so ljudje običajno zelo radi v vaši bližini.

- Oglas -

4

Besede, ki vas najbolje opišejo, so »delavnost«, »zanesljivost«, »racionalnost« in »poštenost«. Vaši bližnji vedo, da se lahko na vas zanesejo tudi v najtežjih trenutkih. Morda sicer niste zvezda zabav, toda v sebi skrivate lastnosti, ki so dolgoročno precej pomembnejše.

5

Če vas življenje preseneti s košaro kislih limon, znate iz njih pripraviti odlično limonado – in poskrbeti za to, da je je dovolj za vse. Vaša fleksibilnost je zaslužna za to, da se zelo redko vdate obupovanju in temačnim mislim.

6

Med ljudmi ste znani kot izjemno velikodušna oseba, ki najbolj uživa, ko lahko pomaga drugim. Ta vaša lastnost je vsekakor hvalevredna, vendar je pomembno, da znate prepoznati situacije, ko je nujno, da na prvo mesto postavite sebe.

7

Ne zadovoljite se s površino. Vaša vedoželjnost vas vedno sili k temu, da poskušate prodreti globlje, kar velja tudi za vaše stike s soljudmi. Sovražite površne klepete o vsakodnevnih temah; tudi če ste nekoga spoznali šele pred kratkim, boste s premišljeno izbiro vprašanj poskrbeli, da se vam bo ta oseba zelo hitro odprla.

- Oglas -

8

V sebi združujete ogromno talentov, obenem pa ste zelo ambiciozni. Tako lahko dosežete praktično vse, kar si zamislite. Osebe, rojene osmega v mesecu, so pogosto nadpovprečno uspešne na več področjih.

9

Brez večjih težav se vživite v tujo kožo. Vaše delovanje tako ni omejeno samo na tisto, kar koristi vam osebno, ampak poskušate pri svojih izbirah vedno upoštevati tudi druge. Vaša idealistična narava pomaga spreminjati svet na bolje.

10

Odlično se znajdete v vodstvenih pozicijah, saj ste izredno odločni in bistri, obenem pa znate opaziti podrobnosti, ki jih drugi večinoma spregledajo. Prav ti detajli so pogosto tisto, kar ločuje dobro in odlično opravljeno delo.

11

Ne pustite, da vas drugi prepričajo, da je racionalen pristop vedno najboljši. Vaša intuicija, ki je zelo močna, vas lahko pogosto privede do najbolj optimalnih odločitev.

12

Izkoristite kreativno žilico, ki vam je bila podarjena. Ustvarjanje lahko osmisli vaše življenje, posredno pa lahko s tem pomagate tudi drugim. V obdobjih, ko ste zelo zaposleni, je ustvarjanje posebno pomembno. Tako si boste namreč napolnili baterije, posledično pa boste lažje kos neizogibnim obveznostim.

13

Pot do tistega, česar si želite, običajno ni enostavna. Toda ker vas odlikuje edinstvena kombinacija praktičnosti in optimističnosti, prej ali slej dosežete želeni cilj. Vaši dosežki so odličen dokaz za to, da se potrpežljivost na koncu večinoma vendarle obrestuje.

14

Po eni strani ste zelo svobodomiselna oseba, ki si želi v življenju pridobiti čim več zanimivih izkušenj, vendar to ne pomeni, da ste zaletavi. Preden se odločite za drzno potezo, vedno dobro razmislite o potencialnih tveganjih.

15

Od nekdaj vas zanimajo vsi odtenki človeške duševnosti. Za vas so najprimernejši poklici, ki omogočajo neposreden stik z ljudmi, posebno s tistimi, ki se v življenju spopadajo s težkimi preizkušnjami.

Nadaljevanje v 2. delu članka >>

.

NAJNOVEJŠE