0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaPreprost odstranjevalec ličil: potrebujete le 2 sestavini!

Preprost odstranjevalec ličil: potrebujete le 2 sestavini!

MORDA VAS ZANIMA

Se vam zdi izdelava domače kozmetike, čistil ipd. preveč naporna in zamudna? Pogosto naletite na recepte, pri katerih se zahteva ogromno sestavin? Nič od tega ne velja za naravni odstranjevalec ličil, ki vam ga predstavljamo v nadaljevanju. Postopek je tu namreč povsem nezahteven, celotna izdelava pa vam bo vzela le nekaj sekund. Za ta izjemno učinkovit odstranjevalec, ki je primeren celo za vodoodporna ličila, pa boste poleg tega potrebovali le dve sestavini! Vsekakor je torej vredno poskusiti …

- Oglas -

Zakaj bi sploh izdelovali odstranjevalec ličil?

Koža je naš največji organ, skozi katerega se lahko absorbira tudi ogromno škodljivih snovi. Tako ni vseeno, kakšne izdelke uporabljate pri negi koži. Večina se tega sicer danes dobro zaveda, ko gre za klasične kozmetične izdelke, na primer kreme ipd. Vendar pa po drugi strani mnoge ženske ne posvečajo pretirane pozornosti odstranjevalcem ličil. Da pa bi bili ti zares učinkoviti, morajo pogosto vsebovati sestavine, ki so lahko zelo agresivne do kože. Seveda pa imajo tudi negativen vpliv na vaše zdravje. Na tržišču sicer obstaja vse več naravnih alternativ, vendar pa so lahko takšni odstranjevalci ličil zelo dragi. Tako se zdi, da je najboljša možnost, da se izdelave lotite kar sami.

Navodila za izdelavo

Nekateri priporočajo, da za namesto klasičnega odstranjevalca ličil uporabimo kar olje, na primer kokosovo. Vendar pa je za mnoge zgolj olje premastno. To težavo pa lahko hitro rešite, če olje kombinirate s tonikom virginskega nepozebnika. V tem primeru je sicer bolje kot kokosovo izbrati olje, ki je pri sobni temperaturi v tekočem agregatnem stanju. Uporabite lahko praktično katero koli olje. Pogosta izbira je na primer olivno. Izbrano olje in tonik virginskega nepozebnika preprosto zmešajte v razmerju 1 : 1. In vaš domači odstranjevalec ličil, ki bo delo opravil več kot uspešno, je pripravljen! Opozorimo naj le še na to, da morate odstranjevalec pred vsako uporabo pretresti, saj se sestavini sčasoma ločita.

.

NAJNOVEJŠE