0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaPopestrite kopel in hkrati okrepite zdravje

Popestrite kopel in hkrati okrepite zdravje

MORDA VAS ZANIMA

Preverite, kaj vse lahko dodate k sproščujoči kopeli po dolgem dnevu, da bo ta imela tudi blagodejne učinke na vaše zdravje.  Ne bo vam treba daleč, sestavine imate zagotovo v svoji kuhinji.

- Oglas -

Zdravilne kopeli

Zeleni čaj

Kopel, v katero dodate nekaj vrečk zelenega čaja, bo poskrbela za dvig ravni energije in pospešila razstrupljanje vašega telesa. Pripomore k ohranjanju vlage in elastičnosti kože. Zeleni čaj pripomore tudi k sprostitvi vašega duha po napornem in stresnem dnevu.

Namig: Potrebujete najljubši zeleni čaj. Medtem ko se kad polni z vodo, pod curek dajte pet do deset vrečk zelenega čaja. Kopel je pripravljena, ko se voda obarva rahlo zeleno ali rjavo. Voda ne sme biti prevroča.

- Oglas -

Med

Med je čudovit naravni eliksir za kožo, vsebuje namreč ogromno antioksidantov, ki upočasnjujejo staranje. Pomaga tudi pri odpiranju por na koži. Kožo vlaži in pomaga, da koža vlago tudi zadrži, primeren je tudi za tiste z malce bolj občutljivo kožo. Če se trenutno borite s suho kožo, ki je posledica zimskih razmer, je takšna kopel kot naročena za vas.

Namig: V kopel preprosto dodajte skodelico medu in se namakajte približno 20 minut, za dodatno sprostitev pa dodajte v med še nekaj kapljic eteričnega olja sivke.

Olivno olje

Kopel z olivnim oljem bo pripomogla, da bo vaša koža gladka, navlažena in da bo videti mlajša in bolj sveža.

Namig: Medtem ko v kad točite vodo, dodajte 5 žlic olivnega olja, potem pa se preprosto prepustite užitku v kadi.

- Oglas -

Sveži ingver

Kopel z dodatkom svežega ingverja bo pripomogla k razstrupljanju vašega telesa, poleg tega pa je ingverjeva kopel odlična domača terapija pri zamašenem nosu ali sinusih. Ingver je znan po svojih protivnetnih lastnostih, odličen pa je za sprostitev bolečih mišic po telesni aktivnosti. Pozor – po takšni kopeli se boste potili, zato spijte dovolj tekočine.

Namig: Naribajte za pol skodelice olupljenega ingverja. Dodajte ga v toplo kopel in se namakajte približno 10 –15 minut. Lahko, da se boste potili še kakšno uro po kopeli.

.

NAJNOVEJŠE