0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroPoletni horoskop 2022

Poletni horoskop 2022

MORDA VAS ZANIMA

Kaj si lahko obetate od tokratnega poletja? Vam bodo zvezde naklonjene ali se morate pripraviti na specifične izzive? Odgovori vas čakajo v poletnem horoskopu 2022 …

- Oglas -

Oven

Poleti poskušajte preživeti čim več časa na prostem. Četudi morda ne spadate med največje ljubitelje narave, bo imelo to izjemno pozitiven vpliv na vas. Narava in svež zrak vam lahko pomagata napolniti baterije, ki so že močno izpraznjene. Ne bojte se, da bi na račun sprostitve trpele vaše finance. Poletje 2022 bo namreč za vas nadpovprečno uspešno tudi v finančnem pogledu. Ker boste bolj sproščeni in polni sveže energije, boste lažje izkoristili priložnosti, ki bi jih sicer spregledali.

Bik

Poletje bo obdobje velikih sprememb. Te morda ne bodo neposredno opazne navzven, vendar se bo vaš pogled na življenje močno spremenil. Sprva boste zmedeni in prestrašeni, vendar bo postajalo postopoma vse bolj jasno, da gre za spremembe, ki so bile nujne in ki bodo dolgoročno za vas zelo koristne.

Dvojčka

Prepustite se dogodivščini, ki jo je za vas pripravilo letošnje poletje. Poletje 2022 bo eno izmed najboljših v vašem življenju. Ne le da bo polno zabave in spoznavanja zanimivih ljudi, ampak boste imeli obenem priložnost za to, da preizkusite stvari, o katerih ste doslej le sanjali.

- Oglas -

Rak

Pretresi so neizogibni – in to na več področjih. Letošnje poletje se za vas ne bo začelo najbolje. Dogajanje bo za rake še posebej stresno, saj ste znani kot veliki ljubitelji rutine in umirjenega življenja. Toda vihar se bo postopoma umiril. V drugi polovici poletja bo vaša barka ponovno plula po precej mirnejših morjih …

Lev

Ugotovili boste, da oseba, ki jo dojemate kot prijatelja, do vas ni bila povsem iskrena oziroma da nima najboljših namenov. Šok bo velik, toda poskušajte se izogniti konfrontacijam oziroma impulzivnim izbruhom jeze. S tem namreč ne bi rešili ničesar. Precej pametneje je, da se osredotočite nase in da ne pustite, da vam oseba, ki si več kot očitno ne zasluži vaše energije, uniči poletje.

Devica

Zelo pomembno je, da si na začetku poletja vzamete čas za svoje duševno zdravje. Občutek boste imeli, da si tega ne morete privoščiti, saj vas ljudje okoli vas potrebujejo, vendar se morate opomniti, da težko pomagate drugim, če ste sami v zelo slabi koži.

Tehtnica

Pogovorov, ki se jim že dolgo izogibate, ne boste mogli več odrivati na stran. Prisiljeni boste v to, da se soočite s težkimi temami in potencialnimi konflikti. Prihaja nekaj napornih tednov, vendar boste na koncu občutili veliko olajšanje.

- Oglas -

Škorpijon

Pogosto ste svoj največji sovražnik. Ne razmišljajte o najbolj črnih scenarijih oziroma o tem, kaj vse gre lahko narobe. Tako bi namreč zamudili številne darove, ki jih za vas pripravlja letošnje poletje.

Strelec

Poletje 2022 bo čas žetve. Tisto, v kar ste vložili toliko truda in časa, bo končno obrodilo sadove. Vzemite si čas za praznovanje, saj ste si to več kot zaslužili. Obenem pa ne pozabite na počitek. Jesen za vas pripravlja nove izzive, zato je pomembno, da obnovite svojo zalogo energije.

Kozorog

Čeprav ste običajno zaprisežen zagovornik sledenja zelo strogim pravilom, boste poleti nenavadno sproščeni. Oseba, ki bo vstopila v vaše življenje, vam bo pomagala pri tem, da postanete malce bolj spontani.

Vodnar

Odnos, ki je že dolgo časa močno načet, bo poleti najverjetneje dokončno razpadel. Pomembno je, da si vzamete čas za žalovanje, sicer boste v prihodnje ponavljali podobne napake. »Zamujeno poletje« ni nič v primerjavi z zamujenim življenjem.

Ribi

Poletje bo poskrbelo za to, da boste precej bolj samozavestni, kot ste običajno. To bodo opazili tudi drugi. Vaša samozavest bo učinkovala kot magnet, ki bo v vaše življenje privabil zelo zanimive ljudi. Večina bo ostala samo krajši čas, vendar se med njimi skriva tudi oseba, ki bo pomembno zaznamovala vaše življenje.

.

NAJNOVEJŠE