0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroOsvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

MORDA VAS ZANIMA

Družbena omrežja so polna prečudovito opremljenih stanovanj. Toda čeprav so vam morda všeč najrazličnejši trendi, ki so popularni ta hip, ne morete imeti vsega, sicer bi bilo vaše stanovanje videti precej kaotično. Selekcija je torej nujna – tako pri večjih prenovah kot pri manjših osvežitvah stanovanja. Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde …

- Oglas -

Oven

Naj vaše stanovanje odraža vašo razposajeno osebnost. Če boste obdani z živahnimi barvami, se boste zagotovo počutili precej bolje. Za to ni potrebna večja prenova. Za začetek lahko na primer kupite nekaj barvnih blazin za osvežitev sedežne garniture.

Bik

Povabite naravo v svoj dom. Najbolj boste namreč uživali, če bo vaše stanovanje spominjalo na naravno okolje. Idealna izbira za vas so zato naravni materiali, predvsem les. Za dekoracijo uporabite zanimive kamne in čim več zelenih rastlin.

Dvojčka

Pomembno je, da prostori in predmeti v vašem stanovanju omogočajo različne načine uporabe. Odlična izbira za vas je denimo večfunkcijsko pohištvo, ki omogoča hitro spremembo namembnosti. Razmislite tudi o dodatnih kotičkih za specifične dejavnosti; v svoji spalnici lahko na primer ustvarite prijeten bralni kotiček.

- Oglas -

Rak

Raki ste pravi zapečkarji, zato je pomembno, da je vaše stanovanje čim bolj udobno. Omislite si čim več puhasto mehkih blazin, odej in preprog. Zelo koristen dodatek pa so lahko tudi zatemnilne žarnice. Močna umetna svetloba namreč za večino ni najbolj prijetna.

Lev

Levi si lahko pri opremljanju svojega doma privoščite malce več eksperimentiranja. Načelo »manj je več« za vas nikakor ne velja, saj ljubite ekstravaganco in drznost. Tudi nasploh ne spadate med tiste, ki sledijo trendom, ampak med tiste, ki jih narekujejo. Kombinirajte na videz nezdružljivo in odkrijte povsem oseben stil.

Devica

Čeprav cenite posrečene estetske rešitve, ste obenem tudi zelo praktična oseba, zato slepo sledenje najnovejšim trendom ne bi bilo najbolj smiselno. Osredotočite se na nevtralne barve, ki jih lahko kombinirate s praktično čimer koli.

Tehtnica

Najbolj uživate, ko ste v dobri družbi, zato je pomembno, da je vaš dom zasnovan tako, da lahko po potrebi gostite večje število ljudi. Idealen kos pohištva za vas je denimo raztegljiva kuhinjska miza. Razmislite pa lahko tudi o osvežitvi balkona, terase ali vrta za druženja v poletnih mesecih.

- Oglas -

Škorpijon

Odprt tloris je sicer trenutno zelo moderen, vendar za vas ni najprimernejši, saj vam ne omogoča občutka zasebnosti, po kateri nenehno hlepite. Precej bolje se počutite v stanovanjih, ki so pregrajena na manjše prostore oziroma kotičke. Če sta vaša kuhinja in dnevna soba trenutno povezani, razmislite o pregradi. S tem niso mišljene samo stene. Že premišljeno umeščen kos pohištva lahko poskrbi za občutek, da gre za dva ločena prostora. Podoben princip velja tudi za tiste, ki svojo spalnico obenem uporabljate za delo.

Strelec

Pomembno je, da vaše stanovanje odraža pozitivno energijo in vitalizem. Če ste obdani z belimi stenami, ni presenetljivo, da se ne počutite najbolje. Razmislite o pleskanju sten v živahnejše barve oziroma o zanimivih tapetah.

Kozorog

Za vas so najprimernejše klasične, preverjene rešitve s ščepcem luksuza. Odličen dodatek za vaš dom je na primer klasična perzijska preproga ali počivalnik iz rdečega žameta.

Vodnar

Pomembno je, da so kosi pohištva v vašem domu čim bolj unikatni. Kupovanje v najbližjem salonu pohištva tako ni najboljša ideja. Priporočamo vam, da raziščete ponudbo rabljenega pohištva. Tako lahko odkrijete prečudovite, vse prej kot generične starinske kose »z dušo«.

Ribi

Vaš dom se mora ujemati z vašo zasanjano, idealistično osebnostjo, ki vseskozi hrepeni po umiku od banalnosti vsakdana. Prednost dajte pohištvu z zaobljenimi robovi in mehkim oblazinjenjem. Stanovanje bo tako spominjalo na puhast oblaček, ki vam lahko ponudi varno zavetje pred svetom, ki je pogosto poln ostrih robov …

NAJNOVEJŠE