0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaOčistite telo s črno limonado

Očistite telo s črno limonado

MORDA VAS ZANIMA

Limonada z aktivnim ogljem je odličen in slasten način, da svojemu telesu po obdobju stresa pomagate, da se to očisti in tako bolj učinkovito opravlja svoje funkcije. Potrebovali ne boste prav veliko sestavin,  priprava pa je povsem  preprosta, zato ne odlašajte in nazdravite s črno limonado, ki vas bo navdušila, očistila in odžejala.

- Oglas -

Limonada z aktivnim ogljem

Zakaj črna limonada?

Aktivno oglje pripomore k delovanju prebavnega trakta, saj odstranjuje toksine, ki povzročajo alergične reakcije, oksidativni stres in šibijo imunski sistem. Z odstranjevanjem toksinov iz telesa lahko pripomorete k zmanjšanju bolečine v sklepih in povečate raven energije.

Sestavine

Za pripravo črne limonade boste potrebovali:

- Oglas -
  • 4 skodelice vode,
  • pol skodelice sveže iztisnjenega limoninega soka,
  • ¼ skodelico javorjevega sirupa,
  • 1 čajno žličko aktivnega olja,
  • ščep himalajske soli.

Priprava

Najprej si pripravite svež limonin sok in ga dajte v litrski vrč. Dodajte še žličko aktivnega olja, pri čem bodite previdni, da česa ne umažete, saj lahko aktivno oglje pušča nezaželene madeže. Dodajte še ostale sestavine in dobro premešajte, da se vse sestavine enakomerno razporedijo in postavite v hladilnik.

Uporaba

Uživajte na prazen želodec, uro pred zajtrkom ali večerjo. Če ste si limonado pripravili v naprej, boste morali tekočino še enkrat dobro premešati, saj se aktivno oglje posede na dno.

Kdo naj ne bi uporabljal aktivnega oglja?

Aktivnega olja ne uporabljajte, če ste noseči ali dojite. Aktivno oglje je namreč močno razstrupljevalno sredstvo, ki pa lahko iz telesa odvede tudi dobre snovi. Posvetujte se z zdravnikom tudi v primeru, da jemljete zdravila in naj med jemanjem zdravil in aktivnega olja vedno mine dovolj časa.

.

NAJNOVEJŠE