Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.
Ekologija & okoljeNove plastenke pijač Pivovarne Union

Nove plastenke pijač Pivovarne Union

MORDA VAS ZANIMA

Nove plastenke Pivovarne UnionPriljubljene pijače Sola, Zala in ZA so poletje pričakale v novi, sveži preobleki in okolju prijaznejši izvedbi. Oblika nove plastenke sledi zadnjim trendom na trgu negaziranih brezalkoholnih pijač, saj je elegantna in modernega videza, imajo pa še nekaj lastnosti, ki kažejo na to, da skrb za okolje v Pivovarni Union igra vse pomembnejšo vlogo.

- Oglas -

Je najlažja pollitrska plastenka med slovenskimi ponudniki; lažja plastenka pa pomeni manj odpadne plastike in s tem nižjo obremenjenost okolja.

Toplogredni plini, med katerimi kar 80-odstotni delež predstavlja CO2, v največji meri vplivajo na podnebne spremembe in s tem dolgoročno uničujejo naš planet. Danes se zavedamo, da pomemben delež emisij toplogrednih plinov nastaja pri proizvodnji različnih izdelkov in storitev, zato so okoljsko ozaveščena podjetja še posebej pozorna na to, kolikšne so skupne emisije toplogrednih plinov, ki jih povzroči neki izdelek ali storitev. Pravimo, da ugotavljajo ogljični odtis tega izdelka ali storitve. Pivovarna Union je pri razvoju nove plastenke posebno pozornost namenila temu področju in uspela znižati ogljični odtis za kar 10 odstotkov.

Pivovarna Union v sodelovanju s podjetjem Slopak že nekaj let zbira odpadno embalažo v zabojnikih za reciklažo po vsej Sloveniji. S posebnimi akcijami ozavešča uporabnike in jih poziva, naj odpadno embalažo odvržejo v posebne zabojnike, saj ji bodo tako vdahnili novo življenje. Odpadna embalaža se namreč uporablja pri proizvodnji različnih novih izdelkov, tudi plastenk.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×