Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.
Ekologija & okoljeNASA pospešeno nadzoruje Antarktične klimatske spremembe

NASA pospešeno nadzoruje Antarktične klimatske spremembe

MORDA VAS ZANIMA

NASA je pred kratkim začela z poglobljenim nadzorovanjem zemeljske površine, da bi ugotovila vpliv globalnega segrevanja  na podnebne spremembe.

- Oglas -

V šestih letih, ki si jih je NASA zadala za to misijo, želijo s preleti nad Antarktiko odkriti in razumeti, kakšen vpliv dejansko ima globalno segrevanje na ledenike.


15 oktobra naj bi tako začeli z operacijo “Ice Bridge“, ki pomeni začetek poglobljenega opazovanja Antarktike z zraka. Podatki, ki jih bodo znanstvenki s tem pridobili, bodo pomagali razumeti in predvideti posledice taljenja Arktičnga ledu na dvigovanje nivoja morja.

Misijo sestavlja več kot 50 znastvenikov in osebja, sama misija pa bo vsebovala 17 preletov Arktične pokrajine.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×