0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Lepota & KozmetikaNaravni pripravki za hitrejšo rast nohtov

Naravni pripravki za hitrejšo rast nohtov

MORDA VAS ZANIMA

Lepi nohti so izjemno pomembni za dober prvi vtis. Žal pa zaradi stika s kemikalijah v čistilih, vpliva okolja in drugih dejavnikov naši nohti pogosto niso najlepši na pogled. Še večja težava pa je seveda tudi ta, da niso niti zdravi. Nohti, ki se nenehno cepijo ali celo lomijo, in podobne težave z nohti zagotovo niso dober znak. Če bi tudi sami želeli, da bi bili vaši nohti močnejši – in da bi obenem rastli hitreje – lahko poskusite z uporabo enega izmed pripravkov, ki jih predstavljamo v nadaljevanju. Gre za najboljše naravne kombinacije, ki poskrbijo za lepe, močne in zdrave nohte ter ki obenem pospešujejo njihovo rast.

- Oglas -

Naravna nega nohtov

Česen in limona

Česen velja za zelo dober vir žvepla, limona pa je izjemno bogata z vitaminom C. Prav omenjeni sestavini sta lahko izjemno koristni za naše nohte. Uporaba kombinacije limone in česna tako poskrbi za bolj zdrave nohte, ki se ne bodo več lomili ali cepili, posledično pa bo hitrejša tudi njihova rast. Potrebujete en strok česna, 100 mililitrov vode in 2 žlici limoninega soka. Česen najprej olupite in strite ter ga dodajte vodi, ki ste jo predhodno zavreli. Počakajte 10 minut, nato pa dodajte še limonin sok. Nohte pomočite v mešanico ali pa jih premažite s pomočjo koščka vate/čopiča. Postopek ponavljajte vsakodnevno.

Čebula, česen in olivno olje

Še ena odlična kombinacija za pospeševanje rasti nohtov je mešanica olivnega olja ter česna in čebule. Uporabite približno polovico manjše čebule, ki jo na drobno nasekljajte. Dodajte še dva strta stroka česna in 5 žlic olja. Dobro premešajte, nato pa pripravek nanesite na nohte in pustite delovati vsaj 20 minut, preden sperete. Ponavljajte vsaj 3-krat tedensko. Morda bodo imeli nohti v tem primeru nekaj časa rahel vonj po česnu, vendar bo ta zagotovo kmalu izginil, zato je vredno malce potrpeti. Zagotovo se boste strinjali, ko opazite prve rezultate.

- Oglas -

Kokosovo mleko in limonin sok

Dobra naravna rešitev za vse, ki že od nekdaj sanjate o dolgih, negovanih nohtih, ki se ne lomijo in ki kar sijejo od zdravja, je tudi kombinacija kokosovega mleka in limoninega soka. Uporaba kokosovega mleka je priporočljiva predvsem zaradi dejstva, da gre za izvrsten vir esencialnih maščobnih kislin, ki so med drugim zelo pomembne tudi za naše nohte. Uporaba tega pripravka zelo učinkovito odpravi težave s krhkimi in lomljivimi nohti. Mešanica bo nohte okrepila in poskrbela, da bodo rastli hitreje. Zmešajte približno 50 mililitrov kokosovega mleka in sok polovice limone. V tej mešanici nato namakajte nohte 10 minut vsak dan. Že kmalu boste zaznali občutno izboljšanje stanja.

Ricinusovo in mandljevo olje

Tako mandljevo kot ricinusovo olje sta odlična za naravno nego nohtov. Njuna moč pa se še okrepi, če ju združimo. Kombinacija prepreči pretirano izsuševanje nohtov in jih okrepi. Z redno uporabo tega pripravka boste poskrbeli, da bodo vaši nohti rastli s skoraj neverjetno hitrostjo. Priporočamo vam, da ricinusovo in mandljevo olje uporabljate v razmerju 3 : 2.  Po nanosu pustite mešanico olj delovati vsaj pol ure. Seveda je najbolje, da postopek ponovite vsak večer, saj bodo tako tudi rezultati najhitrejši.

.

NAJNOVEJŠE