0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroNajboljši hobi za vaše astrološko znamenje

Najboljši hobi za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Brez hobijev, v katerih resnično uživate, je lahko življenje precej dolgočasno. Vendar pa je pogosto težko najti dejavnost, ki bi nas zares pritegnila. Če ste preizkusili že precej različnih hobijev, nato pa ste nad njimi precej hitro obupali, je čas, da se po pomoč obrnete k zvezdam. Vaše astrološko znamenje vam lahko pomaga najti najprimernejšo prostočasno aktivnost za vas …

- Oglas -

Oven

Najverjetneje ste precej odločna oseba, polna energije, obenem pa imate radi zdravo tekmovalnost. Odlična izbira za vas so tako ekipni športi. Razmislite, v čem ste uživali v šolskih časih, ali pa preizkusite ekipni šport, ki mu doslej še niste dali prave priložnosti.

Bik

Biki uživate v dobri hrani. Idealen hobi za vas je tako kuhanje oziroma peka. Preizkušanje novih receptov vam bo omogočalo, da izživite svojo kreativnost. Pri peki pa si boste lahko obenem pomagali s svojim čutom za preciznost in s potrpežljivostjo.

Dvojčka

Izkoristite svojo nadarjenost za jezik oziroma besedno izražanje in se vpišite na tečaj kreativnega pisanja. Če v svoji neposredni okolici ne najdete možnosti za to, preverite ponudbo tečajev, ki se izvajajo prek spleta.

- Oglas -

Rak

Raki se najbolje počutite v varnem zavetju svojega doma. To je nekaj, kar je smiselno upoštevati tudi pri izbiri hobija. Lotite se prenove, pri čemer ni nujno, da gre za velik projekt. Že z manjšimi spremembami lahko poskrbite za to, da bo vaš dom precej prijetnejši za bivanje. Kasneje pa lahko morda pri izvedbi tovrstnih projektov pomagate celo svojim prijateljem in znancem.

Lev

Za leve je značilen izrazit čut za estetiko, saj gre za zelo vizualne osebe. Če se tudi sami prepoznate v tem opisu, vam svetujemo, da se začnete malce resneje ukvarjati s fotografijo. Poiščite tečaj, s pomočjo katerega se boste naučili osnovnih trikov, nato pa pustite svoji kreativnosti prosto pot.

Devica

Sodelovanje v bralnem klubu je idealna prostočasna aktivnost za večino devic. Pripadniki tega astrološkega znamenja so običajno pravi knjižni molji, obenem pa gre za zelo analitične osebe, ki imajo rade jasno strukturo in fiksne roke.

Tehtnica

Likovno ustvarjanje ima lahko na vas izjemno terapevtski vpliv – tudi če menite, da niste posebej nadarjeni. Priskrbite si osnovni pribor in poskušajte najti obliko za tisto, kar običajno težko izrazite z besedami. Ena od možnosti pa so tudi pobarvanke za odrasle.

- Oglas -

Škorpijoni

Najverjetneje ste zelo čustvena oseba, ki pa potrebuje ogromno časa, preden se lahko zares odpre. Tako ste pogosto obsojeni na mimobežno kramljanje, ki se vam močno upira. Svetujemo vam redno pisanje dnevnika. Spravljanje besed na papir bo zagotovo izjemno osvobajajoče.

Strelec

Strelci ste avanturisti, ki nenehno hlepite po nečem novem. Pogostejša potovanja bodo pomagala pomiriti vašega nemirnega duha. Če nimate dovolj sredstev za fizična potovanja, pa si lahko pomagate z drugačnim širjenjem obzorij. Vzemite si čas za poglobljeno učenje o tistem, kar vas je vedno zanimalo, vendar ste se morali zaradi drugih obveznosti odpovedati ukvarjanju s to tematiko.

Kozorog

Med kozorogi je ogromno deloholikov, ki tudi takrat, ko ne delajo, pogosto razmišljajo samo o delu. Dovolite svojim mislim malce počitka. Priporočamo vam poglobitev v meditativne tehnike. Začnete lahko z vodenimi meditacijami, ki jih je mogoče najti na spletu.

Vodnar

Idealistični vodnarji nenehno razmišljate o boljšem svetu. Čas je, da spravite svoje ideje v prakso. Poiščite možnost za prostovoljno delo. Pri tem je seveda pomembno, da izberete področje, ki vam veliko pomeni, sicer boste precej hitro obupali.

Ribi

Odlikuje vas izjemno močna intuicija, zato je branje tarot kart hobi, ki je kot nalašč za vas. Osnovno znanje je mogoče pridobiti precej hitro, nato pa lahko delo prepustite svoji intuiciji. Ta hobi vas lahko pripelje do pomembnih uvidov o sebi in o vaših bližnjih.

NAJNOVEJŠE