0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroNajboljša jesenska aktivnost za vaše astrološko znamenje

Najboljša jesenska aktivnost za vaše astrološko znamenje

MORDA VAS ZANIMA

Jesen lahko po eni strani vzbudi depresivne občutke, vendar jo veliko ljudi kljub temu obožuje. Opazovanje narave, ki se počasi pripravlja na zimski spanec, lahko namreč poskrbi za zelo poseben občutek spokojnosti. Jesensko listje je odeto v čarobne odtenke, gozdovi vabijo z obiljem gob, izza vogalov pa že počasi diši po pečenem kostanju. Jesen nedvomno ponuja ogromno možnosti za lepe trenutke, seveda pa je pomembno, da poiščete jesenske aktivnosti, ki vam bodo resnično pisane na kožo. Pri tem vam lahko pomagajo tudi nasveti astrologov …

- Oglas -

Oven

Nenehno se lotevate novih projektov, saj sovražite stagnacijo. Jeseni ste pogosto rahlo nervozni, saj se vam zdi življenje skorajda preveč umirjeno in rutinirano. Potrebujete spremembo, a ne nujno drastično. Priporočamo vam, da se lotite jesensko obarvanega projekta: osvežite svoje stanovanje, pri čemer se navdihujte pri jeseni. Za stene, blazine itn. izberite jesenske barve. Nato dodajte še dekorativne elemente v jesenskem stilu. Ni treba, da gre za kompleksno in drago prenovo. Tudi z zelo majhnim finančnim vložkom lahko stanovanje na koncu oddaja precej drugačno energijo. Za dekoracijo prostorov lahko na primer uporabite kar tisto, kar najdete v naravi (storže, posušene liste, kostanj ipd.).

Bik

Pogosto si želite predvsem udobja in lepih, luksuznih stvari. Jesen prija vaši naravi, saj si lahko privoščite več lenobnosti. Združite svojo ljubezen do udobja in luksuza ter investirajte v malce kakovostnejšo odejo, ki vas bo grela v hladnih jesenskih večerih.

Dvojčka

Nabiranje novih znanj in izpopolnjevanje veščin sta vaši veliki strasti. Jesen je kot nalašč za to, da izpopolnite svoje kuharske veščine. Poiščite zanimiv, malce kompleksnejši recept z jesenskimi sestavinami (na primer za bučno-jabolčno pito) in se lotite dela.

- Oglas -

Rak

Ali vsi okoli vas načrtujejo kratke jesenske oddihe (obisk toplic, podaljšan vikend v eni izmed evropskih prestolnic ipd.), vas pa tovrstne aktivnosti ne mikajo pretirano, saj ste najraje doma? Čas je, da nehate posnemati druge in začnete svoj prosti čas preživljati tako, kot vam najbolj ustreza. Vzemite si vsaj en konec tedna, ki bo namenjen izključno vam in vašim najbližjim. Odpovejte morebitne dogovore in izklopite telefon. Jesenski oddih si lahko pričarate tudi doma in v neposredni bližini svojega doma.

Lev

Za leve je značilna izjemna družabnost oziroma ekstrovertiranost. Tako ni presenetljivo, da obožujete zabave. Popolna jesenska dejavnost za vas je zato organizacija tematske večerje za prijatelje. Postrezite jedi iz jesenskih sestavin in poskrbite za dekoracijo v jesenskem stilu. Nato preprosto uživajte v vlogi gostitelja in v pozornosti, ki jo boste deležni.

Devica

Jesen vas pomirja, kar ni naključje, saj ste kot zemeljsko znamenje zelo povezani z naravo. Vaše razpoloženje se zato pogosto uskladi z letnimi časi. Prijeten občutek umirjenosti, ki ga čutite med opazovanjem narave, odete v jesenske barve, lahko pričarate tudi v svojem stanovanju, na primer z aromaterapijo. Če imate dovolj prostora in dovolj sredstev, pa lahko razmislite tudi o investiciji v savno.

Tehtnica

Tehtnice ste znane po svojem izjemnem občutku za estetiko in modo. Ne spadate med tiste, ki preprosto sledijo trendom, ampak ste pogosto tisti, ki trende narekujejo. Jesen je kot nalašč za osvežitev garderobe. Pospravite poletna oblačila ter glavno garderobno omaro napolnite z jesenskimi in zimskimi kosi. Oblačila, ki jih ne potrebujete več, podarite in svojo jesensko garderobo nadgradite z nekaj novimi kosi. Priporočamo brezčasne kose, ki jih boste lahko kombinirali s praktično vsemi oblačili.

Škorpijon

Noč čarovnic je postala v zadnjih letih zelo priljubljena tudi pri nas. Nekateri so do tega kritični, češ da je uvažanje ameriških praznikov nepotrebno, toda škorpijoni zagotovo niste med njimi. Predstavniki tega astrološkega znamenja imate radi vse, kar diši po srhljivem. Dajte si duška in okrasite svoje stanovanje tako, da bo pripravljeno na noč čarovnic. Zvečer pa si pogosteje rezervirajte čas za ogled dobre grozljivke ali trilerja.

- Oglas -

Strelec

Obožujete dogodivščine. Jesenski gozd skriva ogromno zanimivih možnosti. Vživite se v vlogo pustolovca in se podajte na lov za skritimi zakladi. Če se vam bodo pri tem pridružili majhni otroci, bo dogodivščina še bolj zanimiva. Na dogajanje v gozdu boste lahko tako vsaj deloma zrli z njihovimi očmi, zato se vam bo zdel gozd še malce bolj čaroben.

Kozorog

Po eni strani ste zelo ambiciozni, vendar imate radi tudi čas za sprostitev. Branje lahko poskrbi za združitev teh dveh teženj. Jesen je kot nalašč za pogostejše preživljanje časa v družbi dobrih knjig. Uredite si poseben kotiček za branje in pripravite seznam knjig, ki jih želite prebrati to jesen.

Vodnar

Radi pomagate drugim, saj verjamete, da lahko tudi z najmanjšimi dobrimi deli prispevamo k boljšemu svetu. Del svojega prostega časa namenite izdelavi darilc za prijatelje in družino. Razmislite, kaj bi jim prišlo najbolj prav. Dobra izbira so lahko na primer domači pripravki za krepitev imunskega sistema oziroma za pomoč pri virusnih obolenjih (čajne mešanice, tinkture, pastile, pršila za grlo, sirupi ipd.).

Ribi

Pustite svoji kreativnosti, da se zares izživi. Priskrbite si pripomočke za slikanje in se lotite ustvarjanja, pri čemer naj bo vaš navdih jesen. Končni izdelek bo zagotovo čudovit. Še pomembnejše pa je, da vas bo ustvarjanje umirilo in da boste imeli med slikanjem čas za predelavo čustev, ki so pri vas pogosto zelo intenzivna.

Preverite tudi: Jesenski horoskop 2023

.

NAJNOVEJŠE