0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroJesenski horoskop 2023 (1. del)

Jesenski horoskop 2023 (1. del)

MORDA VAS ZANIMA

Jeseni se začne narava počasi umirjati in pripravljati na zimski počitek, toda ni nujno, da se bo vaše življenje skladalo s tem procesom. Prav lahko se zgodi, da bo letošnja jesen za vas nadpovprečno razburkana oziroma polna pretresov. Preverite, kaj vam za to jesen napovedujejo zvezde – tako boste bolje pripravljeni na dogodke, ki se približujejo.

- Oglas -

Oven

Že od začetka poletja prelagate določene obveznosti. Obljubljali ste si, da se boste dela lotili septembra, vendar se tega nato niste držali. Tako vam neizpolnjene obveznosti še vedno visijo nad glavo. Naloga v resnici ni tako zahtevna, kot si predstavljate. Preprosto začnite in hitro boste ugotovili, da ste se temu opravilu izogibali po nepotrebnem. Ko bo delo končano, se boste počutili precej bolje.

Če ste v zvezi, vam priporočamo, da partnerja presenetite z romantično gesto, saj ima že nekaj časa občutek, da ga zanemarjate. Samske ovne pa čaka konec oktobra prijetno presenečenje.

V službi boste bolj obremenjeni kot običajno. Pazite, da ne boste zaradi preobremenjenosti nekolegialni do sodelavcev, saj bi lahko to povzročilo dolgotrajne zamere. Ne čakajte, da izbruhnete: raje čim prej ubesedite tisto, kar vas moti.

- Oglas -

Bik

Čaka vas ogromno dela na sebi. Jesen bo prinesla nepričakovane izzive. Spopadanje z njimi bo sicer boleče, vendar boste pri tem spoznali, da ste precej močnejši, kot ste si predstavljali.

Če ste samski, bo vašo pozornost pritegnil nekdo, ki ga doslej niste videli kot potencialnega partnerja. Šlo bo sicer zgolj za kratkotrajno zagledanost. Hitro boste ugotovili, da s to osebo niste kompatibilni.

Začnite si zapisovati svoje obveznosti. Zaradi težav v vašem osebnem življenju boste namreč v službi precej bolj pozabljivi kot običajno. Po potrebi nastavite opomnike, saj lahko sicer zamudite pomembne roke.

Dvojčka

Sovražite rutino, toda če se ne boste malce umirili, si lahko nakopljete precej zdravstvenih težav. Prosti čas namenite predvsem počitku.

- Oglas -

Manj socializiranja za samske dvojčke pomeni tudi manj priložnosti za to, da spoznate svojo … dušo dvojčico (J), toda naj vas to ne skrbi pretirano. Trenutno namreč niste v najboljši koži za spoznavanje potencialnih partnerjev. Ljudje, ki bi jih pritegnili, dolgoročno ne bi bili najprimernejši za vas.

Novembra boste imeli precej manj težav z zbranostjo kot običajno. Izkoristite to obdobje in se osredotočite na najnujnejše delovne obveznosti. Tako si boste priborili dragoceno prednost. Z manj pomembnimi nalogami pa se boste lahko nato ukvarjali decembra, ko bodo težave z zbranostjo spet pogostejše.

Rak

Običajno ste najraje doma, toda letošnjo jesen boste malce bolj družabni kot običajno. Izkoristite to spremembo, saj ne bo trajala zelo dolgo. Če se vam ponudi priložnost za spoznavanje novih ljudi, sprejmite ponudbo. Tako boste spoznali nekoga, ki bo zelo pozitivno vplival na vas. Če ste samski, je lahko to celo ljubezen vašega življenja. Rakom v zvezi pa predlagamo, da razmislite, kako malce popestriti odnos. Težko namreč zanikate, da je v zadnjem času iskrica med vama nekoliko zamrla.

Jesen bo pri vas poskrbela za svežo dozo kreativnosti. Ne zapravljajte energije za naloge, ki ne zahtevajo pretirano kreativnega pristopa. Raje jo izkoristite za tiste izzive, pri katerih je precej bolj kot marljivost pomemben navdih.

Lev

Prijatelji so navajeni, da ste vedno za akcijo. Tako bodo težko razumeli, zakaj potrebujete nekaj časa zase. Pomembno je, da ste vztrajni. S prihodom veselega decembra boste ponovno precej bolj družabni, trenutno pa je pomembno predvsem to, da si napolnite baterije.

Med tistimi, ki vas bodo želeli zvabiti ven, bo tudi vaš partner (če ste seveda v zvezi). Pomaga lahko odkrit pogovor: partnerju priznajte, kako se počutite in zakaj bi bili raje doma, nato pa poskušajta poiskati aktivnosti, ki omogočajo kakovostno preživljanje prostega časa brez zapuščanja stanovanja oziroma brez družbe drugih ljudi. To vaju lahko poveže, saj si zelo redko vzameta čas samo za vaju.

Jesen bo prinesla pozitivne spremembe na kariernem področju (napredovanje ali priložnost za boljšo službo).

Devica

Običajno ste zelo organizirani in delovni, trenutno pa ste precej nemotivirani. Obdobje retrogradnega Merkurja se je sicer končalo že 15. septembra, vendar še vedno čutite negativne vplive. Ne bodite pretirano strogi do sebe. Svet se ne bo ustavil, če malce popustite.

Ker se v svoji koži trenutno ne počutite najbolje, vam bo dobro dela vsaj manjša sprememba, na primer nova frizura ali osvežitev garderobe. Tako boste precej samozavestnejši, kar bodo opazili tudi drugi (partner ali potencialni snubci).

Proti koncu novembra boste spet precej bolj zagnani. Če že dolgo razmišljate o tem, da bi se lotili določenega projekta, bo to idealen čas za prve korake.

Del horoskopa za jesen 2023 >>

.

NAJNOVEJŠE