0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroJesenski horoskop 2023 (2. del)

Jesenski horoskop 2023 (2. del)

MORDA VAS ZANIMA

Jeseni se začne narava počasi umirjati in pripravljati na zimski počitek, toda ni nujno, da se bo vaše življenje skladalo s tem procesom. Prav lahko se zgodi, da bo letošnja jesen za vas nadpovprečno razburkana oziroma polna pretresov. Preverite, kaj vam za to jesen napovedujejo zvezde – tako boste bolje pripravljeni na dogodke, ki se približujejo.

- Oglas -

Tehtnica

Začetek jeseni je bil za vas precej umirjen, sredi oktobra pa se začenja novo, precej drugačno obdobje. V naslednjih mesecih vas čaka veliko sprememb, tako pozitivnih kot negativnih. Če ste samski, pričakujte, da boste do konca jeseni spoznali nekoga, ki vam bo spodnesel tla pod nogami. Razmerje bo zelo intenzivno, vendar ne bo trajalo dolgo. Ko bodo metuljčki malce popustili, boste ugotovili, da ima ta oseba ogromno napak. Pazite, da začetna zaljubljenosti ne zamegli vaše presoje. Če boste pretirano zaupljivi, vas lahko to drago stane.

Na vidiku je tudi ponudba za bolje plačano službo, vendar dobro razmislite, ali lahko višja plača res odtehta negativne plati nove zaposlitve. Odločitve ne sprejemajte impulzivno, saj bi jo lahko kasneje obžalovali.

Škorpijon

To jesen se bodo druženja vrstila kot po tekočem traku. Pazite, da ne pregorite: za to, da lahko funkcionirate optimalno, potrebujete ogromno samote. Vaše duševno zdravje naj bo na prvem mestu, tudi če s tem tvegate zamero.

- Oglas -

V drugi polovici oktobra vam ljubezenske zvezde ne bodo pretirano naklonjene. Pazite, da se s partnerjem ne boste zapletali v nepotrebne konflikte. Če ste samski, pa raje prestavite morebitne zmenke.

Najraje delate sami, kar pa ni vedno izvedljivo. V naslednjih mesecih se boste morali malce prilagoditi. Za uspešno izvedbo določenega projekta bo potrebnega precej več timskega dela kot običajno.

Strelec

Vaš krog znancev in prijateljev je že v osnovi precej velik, to jesen pa se bo še malce povečal. Dobro razmislite, kateri so tisti odnosi, brez katerih bi vam bilo najtežje. Če bo vaša energija preveč razpršena, lahko izgubite nekoga, ki vam pomeni zelo veliko, saj ima ta oseba že dolgo občutek, da jo zanemarjate.

Če ste samski, pričakujte, da vas bo poskušal nekdo izmed vaših prijateljev nagovoriti za slepi zmenek. Ideja vam sicer ne bo najbolj všeč, saj se vam zdi, da ne potrebujete tovrstne pomoči pri spoznavanju potencialnih partnerjev, vendar vam svetujemo, da ponudbo sprejmete, saj boste prijetno presenečeni. Vezanim strelcem pa se bo ponudila priložnost za dvojni zmenek. Izkoristite jo: s partnerjem lahko namreč s tem parom spleteta zelo močno prijateljsko vez.

Konec novembra pričakujte pomembno novico, ki bo močno zaznamovala vašo karierno pot.

- Oglas -

Kozorog

Letošnjo jesen izkoristite za nabiranje znanj o področju, ki vas že nekaj časa zelo privlači. Morda se bo zdelo, da gre za zapravljanje časa, vendar boste lahko na novo pridobljeno znanje že kmalu izkoristili v vsakodnevnem življenju.

Če ste že dolgo samski, je letošnja jesen kot nalašč za spoznavanje novih ljudi, posebno če ste to področje dlje časa zanemarjali. Kozorogom, ki ste v vezi, pa svetujemo, da se s partnerjem malce pogosteje udeležujeta družabnih dogodkov. Če bosta večino časa sama, se lahko začneta precej hitro dolgočasiti.

V službi se vam obeta neprijetno presenečenje. Razočaranje bo veliko, vendar se boste nato precej hitro pobrali in začeli razmišljati o alternativnih možnostih.

Vodnar

Če vaše trenutne bivalne razmere niso optimalne, se vam obeta možnost za spremembo (za selitev, nakup druge nepremičnine ali malce večjo obnovo).

Vezane vodnarje čakajo resni pogovori s partnerjem. Tema, ki se ji že dolgo izogibata, bo končno načeta. Debate bodo precej burne, vendar bosta na koncu oba občutila olajšanje – ne glede na to, kaj se bosta odločila. Samski vodnarji pa se boste začeli videvati z osebo, glede katere ne boste povsem gotovi, ali je prava za vas. Pustite času čas. S prihodom zime boste lahko na situacijo pogledali precej bolj trezno.

Novembra bo v službi zelo pestro. Pazite, da ne boste sprejeli preveč zadolžitev, saj se lahko sicer zlomite pod vsemi pritiski – posebno ker boste imeli do konca leta tudi več zdravstvenih težav kot običajno.

Ribi

Najverjetneje ste zelo kreativni, vendar redko zberete pogum za to, da svoje stvaritve pokažete drugim. Novembra pričakujte zanimivo priložnost, ki jo je vsekakor pametno izkoristiti. Če boste premagali strah, boste na koncu zelo ponosni nase. Nekaj, kar ste vse doslej dojemali samo kot hobi, vam lahko začne prinašati denar. Poleg tega pa boste končno dobili potrditev, na katero ste čakali zelo dolgo.

Če se videvate z nekom, ki noče natančno opredeliti vajinega odnosa, vam na razjasnitev situacije ne bo treba čakati predolgo. Najpozneje do 15. decembra bo povsem jasno, kakšni so pravi motivi te osebe.

Prvi del horoskopa za jesen 2023 najdete tukaj.

.

NAJNOVEJŠE