0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

AstroNajbolj nekompatibilna astrološka znamenja

Najbolj nekompatibilna astrološka znamenja

MORDA VAS ZANIMA

Propad nekaterih razmerij je po mnenju astrologov neizogiben. Ne glede na to, kako močno se partnerja trudita za ohranitev odnosa, je usoda močnejša. Nekompatibilnost določenih astroloških znamenj, vsaj kot gre za ljubezenska razmerja, naj bi bila namreč zapisana v zvezdah.

- Oglas -

Katere so torej tiste kombinacije, ki niso najbolj posrečene?

1. Bik in oven

Kombinacija dveh izjemno trmoglavih oseb, kamor spadajo tako biki kot ovni, je lahko zelo toksična. Za uspešen odnos so namreč zelo pomembni občasni kompromisi, ki pa so nemogoči, če nihče od partnerjev ni pripravljen popustiti niti za ped. Poleg tega pa znajo biti biki zelo negotovi. Tako potrebujejo nenehne potrditve, kar pa začne ovne prej ali slej spravljati ob živce. Ko jim dokončno prekipi, se lahko ovni preprosto odmaknejo, ne da bi partnerju pojasnili, kaj natančno se je zgodilo. Tovrstno obnašanje ovnov je še posebej pogosto v odnosih, ki ne trajajo dolgo. Izginejo lahko praktično čez noč, saj se želijo izogniti mučnim pojasnilom in pregovarjanju.

2. Rak in vodnar

Raki so znani kot zapečkarji, medtem ko so vodnarji precej bolj avanturistične osebe, ki jih žene želja po odkrivanju neznanega. Prav ta kontrast je lahko povod za ponavljajoče se spore. Tako rak kot vodnar imate občutek, da ju hoče partner prisiliti v nekaj, česar si ne želita – in da ne moreta svobodo razpolagati s svojim prostim časom. Vodnarji znajo biti poleg tega pretirano kritični, raki pa zelo posesivni.

- Oglas -

3. Kozorog in dvojčka

Kozorogi so pogosto deloholiki in izjemno ambiciozne osebe, ki postavljajo karierni uspeh na prvo mesto. Dvojčki pa praviloma precej bolj cenijo uživanje v dobri družbi. Pogosto gre za precej hedonistične osebe, ki v življenju zasledujejo predvsem užitek. Sprva se morda zdi, da lahko zveza preživi kljub očitnim nasprotjem. V fazi spoznavanja sta namreč tako kozorog kot dvojček precej prilagodljiva. Toda že kmalu bo postalo očitno, da so razlike med vama prevelike. Od življenja pričakujeta zelo različne stvari, zato se bodo vajine poti na neki točki skorajda zagotovo ločile.

4. Devica in tehtnica

Tehtnice so običajno precej neodločne osebe, ki stalno premlevajo, katero pot ubrati. Če se zapletejo z devicami, ki so pogosto zelo kritične, obenem pa se zdi, da imajo popoln nadzor nad svojim življenjem, je rezultat vse prej kot ugoden. Tehtnice postanejo še bolj negotove in brez jasnih ciljev, kar spravlja pragmatične device ob pamet.

5. Ribi in devica

Astrologi niso najbolj optimistični niti glede razmerij med devicami in ribami. Že omenjena pragmatičnost devic, usmerjenost k otipljivim ciljem, je popolno nasprotje zasanjanosti in občutljivosti rib. Nasprotja se sicer privlačijo, toda na dolgi rok odnos težko preživi. Po drugi strani pa se lahko med ribami in devicami splete zelo tesno prijateljstvo.

6. Strelec in kozorog

Med strelci in kozorogi se običajno zaplete v postelji. Poskusi ljubezenskih odnosov med tema dvema znamenjema so običajno utemeljeni na prijateljstvu. Ker se strelec in kozorog razumeta kot prijatelja, se jima zdi partnerski odnos logično nadaljevanje. Vendar pa zelo hitro ugotovita, da med njima ni prave privlačnosti.

7. Vodnar in bik

Biki so vse prej kot minimalisti. Zelo namreč cenijo materialne dobrine in luksuz, kar bo začelo vodnarje prej ali slej motiti. Vodnarji pripisujejo precej večji pomen tistemu, česar ni mogoče kupiti z denarjem. Bike dojemajo kot materialiste, ki ne razumejo pravega smisla življenja. Tovrstna navzkrižja pa seveda niso najboljša podlaga za trden odnos. Če ne prej, se bo zapletlo, ko bo prišel čas za to, da (delno) združita finance. Vajini pogledi na to, za kaj je smiselno trošiti denar, se namreč močno razlikujejo.

- Oglas -

Preberite tudi:

.

NAJNOVEJŠE