0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Astro5 astroloških znamenj, ki so nagnjena k varanju

5 astroloških znamenj, ki so nagnjena k varanju

MORDA VAS ZANIMA

Osebe, ki varajo, je mogoče najti med predstavniki vseh astroloških znamenj. Vendar pa je varanje pri nekaterih znamenjih še posebej pogosto. Pri tem imamo v mislih različne oblike varanja. Podobno kot v mnogih drugih primerih se lahko namreč naše definicije varanja precej razlikujejo. Nekateri povezujejo varanje izključno s spolnim odnosom, spet drugi pa prevaro definirajo precej širše. Tako je vključeno tudi t. i. čustveno varanje.

- Oglas -

V nadaljevanju lahko preverite, katera so tista astrološka znamenja, pri katerih morate biti še posebej previdni …

1. Tehtnica

Tehtnice se zelo težko uprejo flirtanju – tudi če so v resnem razmerju in če iskreno ljubijo svojega partnerja. Flirtanje torej ni nujno povezano z željo po »dejanski prevari«. Običajno gre vsaj sprva za precej nedolžno spogledovanje, povezano z željo po potrditvi, ki pa lahko seveda hitro postane zelo nevarno. Tehtnice se tako znajdejo ujete med dvema ognjema – med ljubeznijo do partnerja, na katerega jih veže skupna zgodovina, in vznemirljivostjo, ki jo prinaša nova oseba. Ker so po naravi precej neodločne, lahko razpetost traja zelo dolgo. Ko pride resnica končno na plan, pa je prizadetost vseh vpletenih seveda neizbežna.

2. Dvojčka

Dvojčki hlepijo po stalni pozornosti. Praktično nemogoče je, da bi jim lahko to nudila ena sama oseba. Ker od partnerja pričakujejo preveč, se lahko pojavi občutek, da niso zares cenjeni, zato začnejo iskati zamenjavo. Poleg tega pa so dvojčki znani po tem, da si puščajo odprtih čim več možnosti. Tudi če so s trenutnim razmerjem zadovoljni, razmišljajo o najhujšem možnem scenariju. Tako imajo vedno v mislih rezervni načrt oziroma potencialnega novega partnerja. Težava pa seveda nastane, če začnejo rezervni načrt uresničevati prehitro … 

- Oglas -

3. Kozorog

Kozorogi so pogosto precej oportunistične osebe, tudi v partnerskih odnosih. Tako razmišljajo predvsem o tem, kaj lahko dobijo, precej manj pa o tem, kaj lahko svojemu partnerju ponudijo. Od partnerja pričakujejo čustveno, intelektualno, finančno itn. podporo, sami pa v zameno ponudijo zelo malo. Če jih soočite z njihovim oportunističnim obnašanjem, boste najverjetneje naleteli na velik odpor. Obenem pa bodo začeli razmišljati o možni zamenjavi. Tako gre za še eno od astroloških znamenj, pri katerih je verjetnost za prevaro zelo velika.

4. Vodnar

Vodnar vas sicer najverjetneje ne bo prevaral fizično oziroma seksualno, vendar gre po drugi strani za znamenje, katerega predstavniki so nadpovprečno nagnjeni k čustveni prevari. Tovrstno obnašanje vodnarjev je običajno povezano s potrebo po preizkušanju meja oziroma z njihovim avanturističnim duhom. Če jih zalotite, se bodo najverjetneje sklicevali na to, da v resnici ni šlo za prevaro. Seveda pa ste vi tisti, ki odločate, ali boste to razumeli kot prevaro ali ne – oziroma ali je tovrstno obnašanje nekaj, kar lahko tolerirate pri svojem partnerju.

5. Ribi

Ribe so znane kot izjemno čustvene in občutljive osebe. Na prvi pogled morda zdi, da bodo prav zaradi teh lastnosti nadpovprečno zveste, toda številni astrologi menijo, da je možnost za prevaro največja prav pri ribah. To je povezano s pogostimi nihanji razpoloženja, ki so značilna za predstavnike tega astrološkega znamenja. Praviloma ne gre za dolgotrajno zavajanje partnerja oziroma za dolgotrajno afero. Za ribe je precej bolj značilno »impulzivno varanje«, na primer po prepiru. Prevara je torej nekakšno maščevanje oziroma posledica nezmožnosti zrele predelave jeze, prizadetosti in drugih neprijetnih čustev. Ko se pomirijo, svoje dejanje obžalujejo, vendar je takrat seveda prepozno. Prevaro nato običajno tudi priznajo, saj težko prenašajo slabo vest, ki jih muči.

.

NAJNOVEJŠE